Kočárek

01.04.2009

Už pomale koukám po kočárku a tak mě napadlo uspořádat anketu...

Jakému kočárku dáváte přednost vy ?
Proč jste si vybraly tento typ ?
Trojkolku či tříkolku ?

AHOJ DALI JSME PREDNOST CASUAL PLAY S4,JE PEVNY,A DESIGNEM UZASNY,MOC JICH NEJEZDI,V SADE JE I AUTOSEDACKA A KORBA A SPOUSTA DOPLNKU,CTYRKOLKA,S DVEMA KOLAMA BLIZ U SEBE,VE PREDU!!!!!BARVA STRIBRNO CERNA. :/;x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: Ty nafukovací kolečka bych asi taky raději volila. Dala jsi mi další tip, děkuju

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Paolino. Už jsme si tady jednou o tom kočárku psaly. Já pořád ještě nejsem rozhodnutá, mě trošku zabrzdilo to, že se nemůže sportovní sedačka polohovat do lehu. :?
Ptala jsem se na to. Ještě počkám na ta kolečka a pak si ho pojedu osahat do Loun. To je od nás nejblíž, kde ho mají. Ty asi taky čekáš na kolečka a pak si ho teprve koupíš, viď? Já se bojím, abych to stihla. ://:
Jinak je krásnej, ale o tom už jsme meditovali posledně :s: :a:

ale pomalinku už pokuju. Zatím vede Dorjan Dany sport 2009.
Líbil se mi i Tako Jumper V croos, ale měla jsem tu čest ho vidět na živo a stačilo. Známá ho má a po dvou měsících se jí celá korbička hýbe a vypadá tak nějak fórově.
Kdyby jste některá měla zkušenost s tím Dorjanem, tak budu ráda. Jinak na Firkon jsem koukala, ale jedinné, co mi vadí, je ta rukojeť...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky mám s lander XA...modrý...zatím jsem s ním jezdila nanečisto, ale perfektní vládání. Kamarádka m XT a je spokojená...
k Babčce máme 3kombinaci TREND LINE, klasické konstrukce, 4 kola, drátěný košík...hopací...je fajn, ale težký...na zahradu bude fajn...
Paf

ahoj, my jsme si koupili kočárek Bebetto Murano, líbí se nám, že je to čtyřkolka, má hluboký , sporťák a autosedačku, která se dá nasadit na podvozek, je to prý novinka,jsem na něj zvědavá, tady se na něj můžeš podívat http://www.bebetto.pl/cz.htm.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky