Velký UTZ 21 tt, poradíte?

01.04.2009

Ahoj těhulky a maminky,
moc Vás prosím o radu. Moje paní Dr. mě na velký UTZ v 21 týdnu posílá do centra prenatal. diagnostiky. Neabsolvovala jste některá také toto vyšetření(nejlépe v Brně)? Ráda bych věděla co od toho očekávat, je hrazené pojišťovnou, jak dlouho trvá a je součástí i zobrazení 4D nebo 3D? Nechávaly jste si nahrát záznam na DVD? Moc děkuji všem za případné informace. :dance: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mě můj doktor taky poslal na genetiku aby mi udělali velký utzv ve 21. týdnu, jelikož mě tam poslal on, nic jsem neplatila.
Posílal mě tam z důvodu, že na veliký UTZV nemá tak kvalitní přístroj. Jednalo se ale o 2D UTZV, který doktoři na toto vyšetření používají. :k: Prohlížel miminko cca 20-25 minut. Kontroluje mu srdíčko, veškeré rozměry kostí, mozek, hlavičku, zda nemá nějaké abnormality. :cc):
3D/4D NENÍ součást tohoto vyšetření, na 3D se maminky objednávají sami a pojišťovny to zásadně nehradí. Objednávají tam maminky většinou až trošku dýl, ve 21tt je brzy. Já se na 3D/4D objednávala také sama, mám CD a fotky a stálo to 1000,- Kč (Plzeň) :\x:
Přeji ať vše dopadne skvěle :h: :a:

já teda byla ve znojmě na VU tak nevím...ale jinak každý velký ultrazvuk je v 3D a fotku ti udělají cena je různá vždy kolem 100Kč a video kolem 300kč,a za ultrazvuk se nic neplatí když tě tam poslala doktorka to by ses můsela sama objednat:-)snad jsem ti aspon trošku pomohla pápá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka