Dobré ránko spolubojovnice :)

01.04.2009

tak tetka na červeném koni ráno dorazila :spid: . No co, stejně jsem ji už od neděle cítila, alespoň že na sebe nenechala čekat, mrcha jedna.
Dneškem zahazuji teploměr a končím se všemi možnými pokusy jak otěhotnět, protože na mne stejně nefungují. Zkoušela jsem snad skoro všechno, počínaje RA-VITem, Ferrem, Ginexem, přes mobilizaci kostrče, cvičení mojžíšové, po pití čaje od Jukla, měřením teploty atd. Jsem z toho vyčerpaná a nemíním si tím kazit léto a ani život. Všechno včetně teploměru vyhazuju a začnu si užívat sluníčka, když konečně dorazilo :qu: a nebudu se nervovat, protože mi to stejně bylo k ničemu. Jediné, co mě uklidňuje je to, že cyklus mám pravidelný, ovulka tam je taky a od doktorky jsem měla naposledy potvrzený krásný folík. Teď to nechávám na přírodě, ať si se mnou poradí. Pokud se nezadaří do podzima, tak to začnu řešit, ale teď chci mít pohodu a chci být veselá holka a ne se jen každé ráno bát podívat na teploměr a před mrchou čekat, co udělá teplota. Tohle už ne. Takže MRCHO JEDNA ČERVENÁ, PŘÍŠTĚ TĚ BUDU VÍTAT V RUDÉM OBLEČKU a je mi to už úplně jedno. Však Ty se jednou unavíš }:) . :||):

Všem snažilkám přeji, ať se brzo zadaří :cc): , všem čekatelkám na mrchu, ať se jim vyhne, těhulkám, ať mají pohodové těhu a brzo u sebe zdravé :cc): a maminkám, ať jim ty jejich miláčkové dělají jen samou radost. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka