postýlka-co vše do ní potřeba ???

01.04.2009

Ahoji holky, tak teď jsem trocho mimo, můžete mi prosím osvětlit, co potřebuji do dřevěné postýlky. Hledám si to na mimibazaru a nějak mi nejde do hlavy, proč inzerují třeba set- mantinel a povlečení např. za 500,-. To jako znamená, že si budu muset dokoupit ještě peřinku a polštářek ? To by bylo tedy například vše za cenu-....postýlka cc 2000,- + kolečka 100,- + madrace nevím cc 500,-? + mantinel, povleč 450,- + polšt.,peřina 400,-....myslím si to dobře, nebo jsem to nějak nepochopila, nebo mě něco chybí ??? ( ty nebesa nechci ). :? :? :? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já kupuju v Polsku celý set(polštář,deka,povlečení,mantinel a nebesa)za 1150 kč+200kč hrací kolotoč.Myslím že je to dobrá cena.Postýlku budu mít přes BATOLESHOP za 950 kč a matraci(kokos a molitan) za 550. :a:

ahoj mam kompletne cely set od prodejce z mmb,a soji 2000kc uplne vsechno a jeste nechce postovne a posle 2 darky. a to jsou tak i povleceni a perina s polstarem.super cena!!!!!

tak já měla postýlku za 1400,- klasicky dřevenou a ještě mám,+ za 700 madraci kokos,+ mantinel+povlečení v jedné barvě za 550,- + prostěradla dvě froté napínací za 250kč 2ks,peřinku a polštářek mi koupila máma za 750kč,ale není to potřeba,protože do dnes mi spí pod povlečenou dekou-má dětskou jako by larisu..asi za 350kč..za zádíška jsme jí smotala malou deku povlečenou,aby se mi nepřekulila a spala mi na boku..nebesa jsme taky neměla,naco..zbytečnost,ale kolotoč si kup,je to vážně super věc.

Ahoj, já jsem pořídila obyčejnou molitanovou matraci-tu vyšší, froté prostěradlo-to napínací-pod něj podložku kdyby se mimi počůralo.povlíkla jsem deku-lehkou povlečením co jsem dostala k postýlce a dokoupila mantineli. Peřinka ani polštář není součástí postýlky. Když si budeš kupovat ty sety, tak je to jen povlečení s mantinelama. Až na zimu jsem mlýmu pořídila peřinu. Koupila jsem jí i s polštářem v Jysku. Už tu velkou peřinu s polštářem. Polštář jsme samozřejmě schovali, ale peřinu jsme používali. Dodnes pod tou peřinou i s polštářem spinká.... :a:

jj přesně tak,já naštěstí postýlku mám po prvním synkovi,tak,že jsem si jen objednala povlečení a mantinel a peřinky do postýlky a vyšlo mě to dohromady na 1000kč.a chybí mi jen matrace a prostěradlo.a další povlečeníčko si ušiju!Ta první pořizovací cena stojí nejvíce až budeš mít druhé tak je to lepší :s:

Ono to pěkně naskáče.. to já naštěstí dostanu postýlku z práce :) jako dárek na rozloučenou, a mantinel spovlečením a nebesy z druhé ruky za 500,- Jen madraci kooupím novou a nejlép pohanka-kokos ...stojí tak 850,- ale na jednom e-shpu ji mají za 680,- + poštovné, tak třeba přiveru ještě nějakoumaličkost,aby poštovné tolik nebolelo :) A Peřinku zatím asi ne, jen deku, dečku, a polštářek zatím myslím není potřeba... to až později.

Ještě vypínací prostěradlo. To a povlečení potřebuješ aspoň 2x, 3x lepší.
Já měla kliku, že jsem koupila akční postýlku včetně matrace a povlečení, mantinelu a prostěradla za 1900,- :w: normálně v obchodě, pak už jsem dokupovala jen peřinku s polštářkem za 400 a náhradní povlečení mi ušila tchýně jo a ještě jsem koupila kolotoč za 320,- :-) jo a nějaké samolepky na stěnu, Micky Mouse a tak podobně, v papírnictví cca za 100,- .
Jak jsem ale zjistila, ze začátku bude spát v zavinovačce, takže ty věci okolo můžeš odložit až po porodu z porodného. Pod peřinkou nesmí, mohlo by si ji na sebe prý hodit a udusit se, jak mi řekla mamka.
Někdo kupuje i nepromokavou podložku pod prostěradlo, podle zkušeností to prý není potřeba až u většího dítěte, které učíš na nočník.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky