Už jsme na světě!!!

31.03.2009

Ahojte! Tak už jsme na světě, sice jsme měli termín na dnešek, ale malej Vojtíšek se tak těšil, že "vytáhl špunt" 15. března v 22:00, zrovna když jsme měli na návštěvě mého taťku s přítelkyní, "vypustil mi vodu" a následující frkot si nikdo nedovede představit. Porodila jsem druhý den bez komplikací a jak všichni straší s porodem, dalo se to v pohodě zvládnout a když mi přinesli malého na bříško, ten pocit nikdo nikdy slovy nepopíše. Akorát manžel malého zkoumal a řekl, že vypadá jako lebkounek (měl ten novorozenecký tumor na hlavičce, jak se chudák prodíral úzkými porodními cestami) a že má velkou pusu jak "havajskej domovník". Placentu mi museli vzít operativně, protože se sama nepustila, v porodnici byli jak u porodu, tak na oddělení šestinedělí super, ve všem mě podpořili, pomohli a poradili, takže jsme se v pořádku rozkojili. Sice to ze začátku bolelo, že se mi kroutily palce u nohou, ale nakonec jsme se s malým sehráli, že teď už je to v pohodě. Takže to máme úspěšně za sebou a teď už se s malým a taťkou pěkně užíváme doma. Je hodnej, jen zavrní, když chce napít nebo když ho trápí prdíky, ale jinak je to zlatíčko!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc gratuluji k Vojtíškovi. Určitě je to zlatíčko. Musela jsem se smát, jak jsi vyprávěla o manželových výrazech :s: Je správné, že to bere s humorem.

In reply to by Blairwitch

To máš pravdu, je to naše prdelka, tak jsme si za těch 14 dní na sebe zvykli, že si to už bez něj nedokážu představit, manžel je z něj taky podělanej, už to není ani lebkounek, ani havajskej domovník, je prej naprosto úžasnej. Teď na nás něco leze,nějaký bacil, tak manža říkal, že by se "posral", kdyby to malej chytnul a něco se mu stalo. Pěkně si k sobě našli cestičku, kluci moji. Malej se měl narodit dneska, na manželovy třicetiny, ale asi si říkal, že vyleze dřív, abych měla čas ho zabalit a ovázat mašličkou :D, než ho tatínkovi předám do náruče :) Teď tady studuju, jak sem vložit fotku! Abyste se taky mohli podívat na toho našeho drobka!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka