Falešný poplach

31.03.2009

Tak včera to byl falešný poplach!!! OVU se nekonala, jelikož teplotka je dnes opět na svém normálu- 36.4!!!! Nevím, proč včera skočila na 36.7??? Myslím, že už se tento měsíc OVU asi ani nedočkám. Je to celé divné!!! Před týdnem jsem měla folík 26mm a OVU nebyla........doufám, že z toho vznikla cysta, nebo něco!!!!!! Jsem vynervovaná!!!!A nechápu to!!! Buď mám v sobě folík velikosti golfového míčku, nebo fakt nevím.......

ovu bude,ted teplota klesla to je naprosto normální,před ovu jdou nějak hormony nahoru,proto byla včera vyšší a pak jdou zpýtky dolů,čekej ovu bud zítra nebo ještě dnes v noci,doporučuju :|-|: Dneska.Uvidíš,že pak stoupne nahoru a už se bude držet do ms.Držím palce :one:

Koukala jsem na tvuj grafik a sice nejsem odbornik ale ja si myslim ze kdyz ti zitra zacne stoupat a uz neklesnem tak bude ovulka dneska,zitra a pozitri ...a treba zuitra jeste klesne a pak zacne stoupat :) a to bude ovu , jeste neplas, mas casik na ovu... :qu:

vynervovana nebud to ti zrovna v tomhle uskodi..bohuzel ale je to tak :( ja bych byt tebou zavolala dr a zeptala se co se mmohlo stat kdyz si byla na folikulce ze si mela folika 26 mm ze ovu stale nebyla co se deje on ti poradi nejlip, my muzem jen spekulovat ;)

In reply to by Andynka

Asi to udělám tak, že až někdy příští týden ponesu k doktorovi přítelovi spermie ( miminka ) tak mu povím co a jak!!! Třeba ještě dorazí......tak kdyby ne, příští týden mu vše řeknu

In reply to by Janča24

zatim pockej jeste a pokud nedorazi ani do tejdne tak na tebe mozna rovnou koukne ;) ja sem zvedava co rekne dneska me uf...doufam ze ten clostik schvali ja mam s ovu taky docela potize ://:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka