Velký UTZ ve 20tt

11.12.2007

Ahoj všem těhulinkám a snažilkám,
v tomhle směru mi poradí jen těhulinky.Byly jste všechny na velkém UTZ ve 20tt? Já ne a ani nepůjdu :( Můj doktor je v nemocnici, bude mít operaci, ale ani se se mnou o velkém UTZ nebavil. No když jsem tam byla naposledy, tak to jsem byla 17t+1 den, to mi sdělil výsledky triple testu a dělal mi dlouho ultrazvuk a pak ho přeměřoval, vážil atd. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli je jako možný, že by to bylo jako za náhradu za ten velký v tom 20TT, protože jsem objednaná až na 9.1.08 a to budu ve 22 tt, tak je jasné, že velký UTZ nikde nestihnu. Mám si z toho dělat nervy? Že já jsem ho neměla a mít nebudu? :(

In reply to by Anuška (neověřeno)

Tak to je fajn, to tedy budu doufat, že mi ho chce dělat toho 9.1.08 kdy budu v tom 22tt. Strašně ráda bych mim zase viděla :)

No já jsem objednaná na příští týden, což budu 20+1 na sono 2, což mi podle mě dělal on, a pak ještě na srdíčko a to ti klíďo může utělat na té další prohlídce! Každej doktor to má trošku jinač, jde o to že kontroluje jestli je vše v pořádku což vypadá, že dělá, tak si s tím nelam hlavu.

In reply to by Ditousek

Tak děkuji, doktor je hodnej a minule mimi zkoumal dlouho na ultrazvuku a říkal, že podle UTZ vypadá mimi v pořádku a testy mám taky OK.Minule mi ho i vážil, že mělo mimi 202gramů :) a taky ho přeměřoval, tak snad obavy mít nemusím.

In reply to by Kasandra

Já myslím Kasandro, že opravdu strach mít nemusíš. Já už se na ten příští týden taky moc těším budu mít tři dny za sebu tři ultrazvuky a jelikož jsem malýho viděla naposled v 12 týdnu jsem dost zvědavá a hlavně ten třetí by mě měli malýho natáčet na dvd na 3D. Tak doufám že na nás nebude vystrkovat celou dobu jen prdelku:))

In reply to by Ditousek

Já jdu na 4D 2.2.08, tak se moc těším, koukala jsem, že máme skoro stejný termín porodu, já mám podle PM 13.5.08 a podle UTZ 9.5.08. Jinak já měla UTZ jednou na začátku těhu na zjištění,pak v 8tt, co jsem se vrátila z nemocnice kvůli zvracení, pak v 15tt a ted naposledy v 17tt. Tak moc doufám,že mi ho udělá i v tom 22tt co jdu 9.1.08 na tu prohlídku.

In reply to by Kasandra

to věřím že se moc těšíš, mě říkali, že na to 3D mám jít ve 20 týdnu, ale jak jsem koukala tak někde píšou 25 někde 20 tejden. Hlavně aby měl dobrou náradu a trošku se nám ukázal, jsem zvědavá co to budu, ikdyž si myslíme že kluk:))) A tobě už říkal co to bude, já vím že někdy už od 16 týdne to říkají:))Když se mimísek dobře nastaví!

In reply to by Ditousek

Tak já to právě že nevím :( Mohla bych to vědět 9.1.08, kdy jdu k dr. Nejpozději snad 2.2.08 kdy jdu na ten 4D ultrazvuk, samozřejmě záleží na miminku, zda se nám bude chtít ukázat :) Jinak prý nejlepší období pro 3D nebo 4D ultrazvuky je 25-30tt. Ale já jsem ráda, že jdu v tom 25tt, nechtělo by se mi déle čekat.

Tak všem děkuji za odpovědi, docela mi spadl kámen ze srdce, že něco nepromarním, když je to takhle :D Ale stejně doufám, že mi v tom lednu UTZ udělá, zase bych viděla mimíska, naposledy jsem ho ještě viděla přes celý displej, to už se tam asi pak nevejde že?! :) Ale zase bych měla ted 3krát po sobě UTZ, tak s tím moc nepočítám, at se netěším zbytečně. Včera mě mimísek kopal celý den a dneska jen ráno vypustil pár bublinek :( Snad tam je a jen spinká. Škoda, že nemám UTZ doma :D Koukala bych na něj od rána do večera :D

noo měla by si jít kvůli srdíčku,ale pokud ti mimi změřil a srdíčko bylo ok,tak je to asi v pohodě.třeba tě pošle dýl,dělá se to až do 24tt

In reply to by kralinda1

Ahojky! Já byla u dr. ve čtvrtek a to jsem byla 18+0 a pozval si mě na 20. 12. - kdy budu 20+0 - prý je to na ten velký ultrazvuk nejvhodnější doba - ale myslím že 14 dní nehraje roli... Já už se tam strašně těším, až uvidím koblížka..!!!!

Ahojky, teoreticky tě může poslat i později, jen 20tt je ideální, ale pokud on ho umí zvážit, změřit a podobně, tak tě možná ani nikam posílat nemusí...protože to tam přesně dělají...

Ne nemusíš,to není povinné,lae dělá se mezi 20-22týdnem a je to taky hlavně na vyloučení 32 srdečních vad,ale když ti vyšli všechny testy dobře tak je to jedno.Spíš si to nechávají dělat kvůli pěkným fotkám a nahrání na DVD no a tam ti taky na 100= řeknou co to bude

já mám napsano v průkazce že ten velký UTZ se dělá mezi 19 a 22tt tak možná ti to udělá až po novém roce. to fakr netuším. bylo by nejlepšízeptat se jeho(doktora)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka