zánět.-(

30.03.2009

ahoj holky,
chytla jsem nějakej zánět(svědění,pálení) dá se pro těhule něco koupit v lékárně,nebo to mám přejít?není to zas tak hrozný a na gyndu se mě hnát nechce to je na dlouho.Vadí to nějak hodně v těhu.ty záněty?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, záněty (havně kvasinkové) mě trápily dříve, a to dost. Poslední dobou byl klid, ale teď jsem 13+2 a je tam. :-( Ze zkušeností z minulosti jsme hned šla k doktorovi a dal mi Macmiror-žluté bobule na zavádění. V lékárně se dá něco koupit, ale pomůže to jen pokud je to lehký zánět. Jinak mě ubezpečil, že mimi zánět neublíží, ale je třeba ho přeléčit. Tak zvaž, jak silný zánět máš, zda to léky z lékárny zvládnou. Krásný den. GL

Ahoj,
určitě si zajdi na gyndu, aby Ti gynekolog udělal stěr a z rozboru zjistil, o jakou infekci se jedná. Pokud Tě trápí svědění a pálení, tak máš určitě nějaký zánět, který je nutné léčit léky, které Ti předepíše gynekolog.
Mně záněty v těhotenství taky docela trápily, po 20. týdnu mi to trvalo skoro 2 měsíce, než se nám to podařilo vyléčit. Trápily mě silné výtoky a svědění. Gynekolog zjistil, že mám nějaký kvasinkový zánět, na který jsem dostala globule, které nezabraly a další měsíc mi napsal nějaké silnější, po kterých se to už zlepšilo.
Určitě bych to neléčila sama a řekla to na gyndě.
Pa :a:

Myslíš gynekologický zánět?Tak to promiň,ale ani malý zánět bych nepodceňovala.Šupej k dr.!!!!!!!!Pa Marketa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka