slyšeli jste zprávy-prevenar

30.03.2009

tak prý bude zadarmo,tedy ještě musí projít sněmovnou,to jsem zvědavá zda to ti naši politici schválí,jako měli by,umírají na to děti, protože rodiče na to nemají. Je to sprostý,za to platit,snad se toho dočkáme. Říkaly že na pneumokoka umře každou minutu jedno dítě,to je šílený,měli by to schválit,já jsem taky zvažovala,kvůli penězům zda očkovat,nebo ne,nakonec jsme se uskromnili a zapalatili to,ale moc bych přála ostatím maminkám aby za to neplatitili a byla to samozřejmost :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

kdyby se to nemuselo platit!!! Hodně to ulehčí. My si platili ještě i hexavakcínu, což bylo také dost, takže na vakcíny na pneumokoky už penízky nezbyly, ale naštěstí bylo vše v pohodě, a tak jsme dcerce zaplatili alespoň vakcínu na pneumokoka jednu - ve dvou letech. Jinak jsme očkování platili z porodného.

taky jsem to právě slyšela,ale jen jedním uchem :) pokud to ti tajtrlíci schválí bude dobře...nás ted čeká poslední hexa a najíždíme pak právě na prevenar,sice na tom ted finančně nejsme nejlíp,ale raději se uskromníme a zaplatíme .ale když to bude zdarma,tak proč to nevyužít,no ne?:)

:( no jo je to sprosty,ze se to musi platit :n: muzu se zeptat na kolik to vlastne vyjde?ja jsem jeste tehu,tak nevim :n:

In reply to by lenkaxxx

a jsou celkem tři,teda záleží od kolika měsíců necháš mimíska očkovat,já nechala hned od tří měsíců takže skoro 6000,- a ve dvou letech se přeočkovává,tak snad už to bude zdarma. Jo ale některé holky tu psaly že to měli zadarmo,protože to měli jako, ted nevim to slovo "pokus"no to je blbý slovo ,ale tak nějak,zkus se na to tady poptat,já o tom nic nevím :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka