Zítra scening

30.03.2009

Dobré poledne přeju,

tak jsem se s přítelem rozhodili,že na ten placený scening půjdeme...dnes jsem tam volala a sestřička mě objednala hend na zítra 9:20 a to prý protože jsem už v 13 tt .Tak jsem zjedavá. Jinak jsem o víkendu trošku špinila oba dva dny ale hned to přestalo,tak jsem odpočívala- stalo se to vždy až večer. Jo a 28.3. jsem oslavila své 21 narozeniny a včera 29.3 oslavila své 2 naše fenka Cherry :)
Jinak na scening jsem objdnaná do prenatalu v brně

Jajussko dodatečně přeji všechno nej nej k narozeninkám a uvidíš, že zítra to dopadne dobře. Taky jdu zítra na screening ve 13.tt, máme termín hodně podobně ne? Já 8.10. Už začínám být trošku nervózní, ale doufejme, že zbytečně.

Všechno nej, nej, nej k těm narozeninám. :k: :qu: :k: :qu:
Jinak já jsem dnes 12+0tt a zíra jdu taky na screaning. :) Pokuď jsem to dobře pochopila, tak jedeš taky na Veveří. ;) No my jedem už na 7:50. ;)

moc holky děkuju...:) já jdu zítra jen naten scening a budou mi brát i krev a to v brně,k svému dr jdu až 7.4. a mimi jsem neviděla 3 tt

taky přeji vše nej k narozkám, já měla taky, ale 21.3. :) a přímo na ty tvoje jsme slavili zas narozky mojí budoucí tchýně. :\x:
Přeju ať to vše dobře dopadne, užívej si těhulkování, pa :a:

Tak to nejdříve přeji VŠE NEJNEJNEJVÍC NEJLEPČÍ k tak krásným narozeninkám, hlavně hodně zdravíčka a pohody. (jo a Cerry též jen to nej...)
A zítra budem držet palce aby screening dopadl na jedninčku!!!!!!!!!!!
Já jdu k dr. až ve středu a ani nevím, co mě čeká, jen řekl, přijďte 1.4., dnes začínám 13tt.
pa

Ahoj Jajuško tak budu držet palce aby bylo všechno v pořádku a dej potom vědět ju, a přeji všechno nejlepší k narozeninám :) zatím :a: :a: L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky