kartarka

30.03.2009

ahojik jeste jednou chtela jsem se vas holky zeptat verite na kartarku???? ;)
tchyne byla minulej tyden u kartarky a ta ji rekla ze my s manzelem budeme mit do roka a pul mimi a ze to bude kluk taky ji rekla jak mam doma stare dite no holky myslite ze ma kartarka pravdu :? :? no kdyby jo asi bych byla stastna :)

Ahojky, no byla moje mamka nekdy koncem unora ci kdy a ji taky rekla ze do pul roka pribyde miminko...tak doufam :)
jinak spravne by ti nemela rict nic spatneho (ze mas rakovinu atd) ...to oni nesmi!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to gratulujuuuu no ja jsem zvedava jak to dopadne vedela o nas vse ;)

Ahojky! No podle mě záleží k jaké kartářce jdeš. Já byla asi před 7-mi lety, ona věští na 2 roky. Řekla mi, že budu mít brzy miminko a jak to dopadlo? Nemám nic :( a tenkrát jsem ani neměla chlapa. Taky mi řekla, že má mamka rakovinu v levém prsu a vaječníku, já ji honila po doktorech a nic jí nenašli zato tu rakovinu v prsu měla babička, ale je po operaci a po chemo a zatím 4 roky OK.
Ale abych nebyla nespravedlivá, co se týká minulosti a současnosti (tehdy) byla naprosto přesná i mou povahu hned věděla.
No a kamarádka byla u jiné kartářky a vyšlo jí úplně všechno co řekla. Takže fakt nevím....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no teda tak to gratuluju u nas vedela vse i jak stare holky uz mam doma coz jsem cucela :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:jawdrop: no tak uvidime preju ti aby vse slo tak jak ma a zadne problemky :one: uvidime jestli do toho roka a pul se podari me uz pres tyden boli v podbrisku na leve strane mam citlivejsi bradavky MS jsem mela dostat v sobotu tak uvidime ted se mi mota hlava jak blazen tak uvidime no :qu: byla bych stastna na druhe mimi jsme cekali 5 let :(

já byla u katářky jednou. Ale nesplnilo se skoro nic. Jedíný co se splnilo, že budeme mít byt,ale to se sekla o rok. Takže nevěřím,ale hodně mých známých chodí a splnilo se jim to. Ale mě ne. :a:

praktická a věcná a na blbosti nevěřím :n: kamarádka byla u věštce, předpověděl jí mimi a sekl se o 3 roky, nyní je jí 39 a mimi čeká po umělém oplodnění :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka