Den D

30.03.2009

Ahojky holky...tak co je noveho?dnes jeste testik nezkousim, dnes ma mrcha jeste sanci dorazit.....uprimne cekam ji kazdou chvili teplota klesla, sice jen o dva stupinky ale nevim snad to neni moc :? cipek je porad tvrdy vzadu a zavreny a nejak nevim telesne boli me hlava, vcera jsme vstala z postelejen sem lezela a pri vstani se mi zamotala slusne a nasla jsem vcera misto spineni na toal papire bily vytok ale slusne :? a uz me zase pobolivaj prsa...ja sem zvedava co bude fakt :s:

grafik:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=66159/nummer=3

Andynko moc ti držím pěsti, aby ms vůbec nedorazila. Pokles trošku je, ale nic velkého, takže určitě můžeš pořád doufat. My doufáme s tebou ;)

No mě taky tak klesla a večer už byl čípek pěkně dole a měkkej a to ráno byl teda jak beton a vzadu,každopádně držím pěsti mooooooc :w:

Dnešek-zítřek rozhodne :) mně třeba BT klesla až po nástupu MS, takže do poslední chvíle člověk fakt neví, trochu by pozitivně napovědělo pokud místo poklesu na MS to vyskočí zas na vyšší hodnoty než vůbec dosud - třetí stupeň teplot (často značí začátek těhu). Příznaky před ms i před // jsou bohužel stejné, nemusí být každý měsíc, a nelze tedy na ně spoléhat.

In reply to by Pavluska01

nepřijde mi zase tak moc velký pokles, aby jsi ztoho byla smutná...jelikož je už i den po očekávané ms kdy ti ukázal wunsch tak bych byla v pohodě...jaký máš dlouhé cykly? protože to vypadá velmi nadějně...

In reply to by Pavluska01

taky klesla malinko dokonce min nez me takze neni nic ztraceno, ja jeste uvidim zitra pokud to dnes nedostanu a zitra bude BT jaks taks tak testuju a dej se vule bozi....ale taky si myslim ze zase nic, nejak tomu uz neverim a myslim ze kdyz to dostanu tak prestanu merit a uplne se na to vykaslu, tohle doufani a zklamani je desny na psychiku:( taky ti drzim moc pesticky at to dobre dopadne;)

In reply to by Andynka

máš pravdu, na psychiku je to fakt záhul....už mě to nějak přestává bavit, asi taky přestanu další cyklus měřit. 28.5.jsem objednaná do CARu, tak buď nám dá Bůh miminko do té doby, anebo nám snad pomůžou doktoři. Chci počkat do středy a pak ve čtvrtek udělat testík, kdyby ms do té doby nepřišla. jsem po injekci Agolutinu a to by se měla ms dostavit do 10 dnů, tak uvidíme uvidíme....teď si testík dělat nechci, byla bych pak ještě víc zklamaná. Doufám a moooc si to přeju, aby nám ani jedné NEDORAZILÁÁÁÁÁ....!!!!

In reply to by Pavluska01

taky uz nejak nebavi, kazdej mesic bejt natesena a pak nestastna normalne se na to vykaslu a uvidime bud se budu resit nebo se to povede....vubec se mi nechce na laparoskopii ta me ceeka v zari tak treba se to do te doby povede.....hele jen te chci varovat ze po agolutinu je zvysena BT takze spis cekej ze nedorazi ale bt se moc nerid ale je fakt ze u tebe treba nemusi no uvidime proste to neuspechame :n: tak at se to povede drzim ti pesticky :\x:

In reply to by Andynka

No právě si moc šancí nedávám. Po těch hormonech to asi není úplně tak jak to má být. Tak jsem to ani tady nechtěla moc rozpitvávat, prostě budu ještě čekat :) taky ti mooc držím pěstičky ;)

Andy, neboj, pokles není velký a já si myslím, že ms nedorazí a ty nám tu ukážeš testík se //. Držím pěstičky, ať se s Dendy a KačkouTP přesunete do dolního seznámku :\x:

AhojkyAndynko, no koukam na grafik a drzim ti moooc moooc pesticky aby se ti mrcha velikym obloukem vyhnula... Co se tyce toho cipku ja ho mam tvrdy a zavreny az do MS v den Ms se mi teprve zacne pomalu otevirat a meknout.... ALe ten pokles te teploky neni jeste tak veliky takze sance porad jeste je....

Ahojky Kočko! Jeste neklesla tolik :qu: ja mela cipek taky vzadu atd a pak prisla mrcha a to i kdyz byla preci BT vysoko a najednou pokles! :\/: tak tfuj hodne stesticka :P

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka