dobré ránko,

29.03.2009

tak jsem si dnes dělala další test a o proti pátku čárka kapku zesílila...MS sem měla dostat v úterý...holky,myslíte že i po 6 dnech vynechání a pravděpodobně těhotenství je v pohodě to že ta čárká není úplně výrazná jako ta prvni?

Ahojda je jedno jaká čárka tam je pkud se ti jednou oběví ať už je slaboučká nebo ne je to pozitivní test a to není z mojí hlavy bavila jsem se o tom s doktorkou a :q: ty by jsi s tím měla zajít k doktorce na krev pokud máš nepr. cyklus napíše ti utrogestan na lepší udržení mimíska a pak už zavisí jen na něm jak se chytne ale být tebou tak už se chovámjako těhule . Velká gratulace :-)

jak již tady bylo psano,asi jsi měla ovu později,tak proto ta čarečka slaba,ale hlyvni je že je silnějši,tak že neboj,mam maš tak broučka,držim palečky :qu:

dulkezite je ze sili....je to pravda mohla si otehotnet pozdeji a navic u kazdeho stoupa HCG jinak rychle nekdo dokonce je tehu ma to potvrzene od doktora a test je negativni takze gratuluju tehulkooo :one:

Saifi, neboj, já ty první měla úplně slaboučké, to bylo před týdnem.... A teď (v pátek a dnes) už na mě vyskakují pěkné tlustice a dneska dokonce dřív než ta kontrolní ;) takže vydrž a v pátek budeš mít pěkný tlusťoušky... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vyfoceny to mam,ale neni to moc videt:-( ale jak zesili jeste trochu tak se pochlubim:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky