Od narození u jídla hýká jako oslík :-(

28.03.2009

Ahojky berušky. Potřebuju vědět, jestli má někdo doma také takového oslíka jako já. Mojí holčičce bude 12 týdnů. Od narození, kdykoli kojím, nebo pije z lahvičky, neumí jakoby dýchat, hýká jako oslík a dost často, jak nestíhá dýchat, se zakucká. (Dýchá jakoby povrchově, než se zasytí, pak už je to OK.) Díky všem za odezvu. Hezký večer :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak my máme doma mrňavý selátko...malý strašně chrochtá, hlavně když papá...prý to nic neznamená a časem se toho zbaví....

Ahoj, mala /8 tydnu/ taky pri kojeni hyka jakko oslik, ale je spokojena krasne pribira. Dela to uz od narozeni a ne pri kazdem kojeni, jenom kdyz je neklidna vetsinou pres den. V noci je krasne klidna, tak nevim cim to je. Asi tim ze je ve dne proste "v akci" :). Co by me ale zajimalo je, jestli nektera vase ditka v noci tak jako odkaslavaji (jako kdyz vypijes treba mleko a ten hlen zustane v krku a ty se snazis ho trosku odkaslat - odchrchlat /to je nechutne slovo, prominte/. Mala to dela v noci po druhem kojeni a vydrzi to s prestavkami klidne i 2 hodiny a pritom vypada, ze spi..... take to dela uz od narozeni, dr. mi rekla ze to miminka proste nekdy delaji, ale me to nekdy uz prestava bavit, protoze dcerka se krasne vyspinka a my s manzelem ne, protoze pul noci prochrchla jak nejakej zahulenej dedek :(

In reply to by Gaby

tak mala mi to dela v noci taky, je to ale spis takovy chropteni, udajne by to melo do dvou mesicu prestat,ale nam ted bude 9.tydnu a v noci mi to dela porad, takze chci zajit na nosni,aby nato mrkli, svagrovy holka to dela taky, a pak ji prisli ze ma v nose streptokoka,dostali leky a bylo po chropteni :a:

Ahojky Evi, taky bych to řešila s pediatrem, třeba ti jen řekne, že je nenasytná to by bylo super, ale může to být i něco jiného dýchací přepážka, nějaká obstrukce, určo bych to řešila s pediatrem!!!

tak mala tohle u jidla nedela,jen strasne hlta a pak ma vetsinou skytku, jinak v noci porad chropti a uz ji bude 9.tydnu,ale jeste chvili pockam,pak pujdu na nosni,jestli to neprestane, rika se totiz,ze kdyz to do dvou mesiců neprestane, ma dite streptokoka v nosanku, uz jsme to v rodine meli dvakrat, tak uvidime. Jinak to hykani jak pises, dela mala kdyz usina,nevim jestli se zapomene nadechnout a pak se rychle nadechne pusinkou nevim, ale obcas to udela :a:

o cem mluvis :s: My delame to same, hlavne ze zacatku! Myslim, ze je to normalni. TAky se nam obcas stane, ze se Anicka zakucka. Mozna pro klid duse se zeptej doktorky, ale myslim, ze je to ok!
Dobrou :a:

My děláme rozzuřenýho býka při jídle..načpulí čumáček a začne divoce funět..už dost lidí se tomu zasmálo..já jsem pořád z toho vyděšená..zpouští na mě hrůzu..(kolikrát si říkám, že to bude drsňačka)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka