Zaplnujem se :))

11.12.2007

Tak koukam ze se zaplnujem..Online se zvysuje:)
Takze vsem DOBRE RANKOOOO:D

In reply to by cheshire.cat

Ja kdyz mi delaly v tehu nejaky testy uz nevim jaky tak mi brali asi 5 velikanskejch ampulek krve..no ja myslela ze to semnou slehne..ale prezila jsem to..Ja taky u toho omdlevam a dela se mi spatne..Musim si udelat sebou svacu abych se pak mohla hned nacpat...

Ahoj Kikatko, no jo, už se začínáme probouzet :o) Jinak tobě taky dobré ráno. Já ho mám sice pracovní, ale šéfka tu zatím není, tak tu chvilku využívám k pokecu s vámi :o)

In reply to by Kikatka

jee, tak to já naštěstí jen do půl čtvrté. A dneska možná půjdu ještě dřív, jdeme vybírat pračku :o) Ale taky se těším, až budu doma, i když se tu budu snažit vydržet co nejdýl...ale to si asi ještě 5 měsíců počkám...

In reply to by Ajosek1

No ja tam byla 12hodin ale delala jsem kratkej dlouhej..kdyz jsem nebyla tehu tak to bylo celkem v pohode pak jsem byla tehu a tak do 3mes to slo ale pak to byla hruza..no a v patem jsem sla na neschopenku...Pracku??a jakou s otviranim z vrchu nebo normalni??

In reply to by Kikatka

No tak to ti docela věřím, to musel být záhul. Já bych to nejradši zabalila za čtyři hodiny. Připadám si taková roztěkaná, že se pořádně nesoustředím a už se vidím doma. No pračku jsme chtěli tu úzkou s horním plněním. Doma ji máme, ale otvírá se na té delší straně a to už se teďka nedělá. Takže asi se spodním, prý jsou i míň kazový, tak uvidíme. Ale asi taky tu úzkou na 5kg, myslím , že to stačí....co?

In reply to by Kikatka

Me se zdalo ze muj pritel se ke me choval hrozne.Byli jsme nekde na dovolene na motorce a on me presvedcoval ze mam sedet tak nerpohodlne ze jsem vlastne sedela na zemi.Kdyz jsem protestovala nechal me tam a odjel.Musela jsem dom autobusem.Pak si vypnul mobil a nahral tam vzkaz ze su trapna a ze dolejzam a pak tam byla slyset jeho byvalka,taky se mi posmivala ze dolejzam a doma jsem mela mimino ktery hlidala tchyna.A pak se me zadalo o jeho babce ....to uz bylo realnejsi.Ze zas proti me zbrojila.

In reply to by Zuzana.Picmouse

To jsou ale sny..spis nocni mury..Me se pred 2dny zdalo ze me pritel podvadi s kamaradkou co se ted vdala a ze jsme byly na louce a on me kopal do bricha aby to mimi umrelo aby mohl byt s ni protoze ona mu rekla ze snim bude jen kdyz prijdu o to mimi..to bylo fakt humus..rano mi kvuli tomu vlezli slzy do oci:(((

In reply to by Kikatka

No to je hrozny.Ja taky nekolikrat kvuli snum uz brecela ale dneska ne.Jeho bejvalky se nebojim a jeho babka na me utoci stejne tak me to ani neprekvapilo a i v tom snu jsem se tomu musela smat.Muj pritel ji totiz doopravdy rekl ze je blaznivka a ona se urazila.No a me se zdalo ze zacla utocit na me ze jsem ji rekla at se jde teda lecit:-))))) Takze dost pravdepodobna situace:-))))))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka