Kdo máte partnera taky teď v hospodě?

27.03.2009

Zdravíčko,
dneska ten můj vyrazil slavit 40cátiny :°°//: , tak jsem zvědavá v kolik a v jakém stavu dorazí.
Nabádala jsem ho ať nepije moc tvrdý, minule rozbil poličku na WC jak byl unaven (se na ni posadil :s: )
Navíc začali už v 15:00 :w:
Jo a taky jsou tak ukecaný nebo zalezou a usnou? Ten můj mám tendenci vyprávět koho potkal, co vypil, jakoby se obhajuje :-) trumbera a vykecá i co nemá, druhý den mlčí a diví se jak to všechno vím, to už by mic neřekl abych se na něho třeba nezlobila.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja mam manzela v posteli,ve 20hod sel spat.....docela jsem prekvapena :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: :ooo: uvidime jak dlouho mu to vydrzi,byt takto vzorny...... :n: :n: :n: :n: asi dlouho ne.

In reply to by Dejmalka

asi mu prestalo chutnat pivo.......ale on si to po te drine v praci taaaaaaaaaaaaak zaslouzi,posilala jsem ho ale nechce nejak se ho nemuzu zbavit,to bude asi tim ze pujde zitra a v nedeli,miluje bowling a squash,tak to mu schvaluju.....taky vam chodi chlapi z lokalu treba ve tri rano???? :|: :|: :|:

In reply to by Poulova Jana

tak to jsem taky rikala,a za nedlouho se to zmenilo,nemuzu mu poroucet,ostatni chlapi dochazi za svitani a smali by se mu....znas to,takovy ty reci,ja jsem jinak ve vsech strankach spokojena tak uz nad tim nepremyslim,je to jen o duvere,asi.... :one:

:s: :s: teda holky koukam kolik vas je :s: :s: tak sup a zitra vyrazte nekam vy :one: :s: :s: ja mam teda toho svyho doma,ale jen proto,ze uz to na me muze kazdym dnem prijit,jinak by byl dneska taky na pivku ;) je prece paaaateeek :///: :///: jak on rad rika :s: :s: :s:

Taky se hlásím ten můj je na plese :°°//: .Doufám,že taky dorazí do půlnoci jak slíbil,ale nejspíš ne :) .
Tak uvidim v jakým stavu dorazí.Koukám,že je nás celkem dost.
Tak pa

taky se hlásíme...vzhledem k tomu, že v pondělí odjíždí na týden na cvičení se ale dneska nečertím...jen ať si to užije...celý týden bude potit krev :one:

Se taky hlásím. Je pátek, tak má dojem, že na to má nárok :-g( . Já ten dojem teda nemám, ale řikal, že se vrátí do půlnoci, tak jestli aspoň to dodrží, tak mu budiž přáno :°°//: .

In reply to by Lucky78

to jsem mu minule taky říkala do půlnoci, protože jsem druhý dne vstávala do školy v půl šestý, s tím že když není doma, tak nemůžu usnout. Přišel půl jedný, tvrdil že celou cestu utíkal aby to stihnul, a já že si klidně spím ... a pak zlomil tu poličku

no já ho v hospodě nemám, ale pro změnu ho mám na chatě a tam si to piovečku taky dá. kamarádka se chtěla za mnou stavit na kávu abych nebyla doma sama jen s malinkou, ale ten jeí šel právě do hospody a tak ted je taky doma sama s malým...no jo to je asi náš uděl nebo co!!
Jana s rodinkou :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak tzo Trezka jde spát až za hodinku a ted tady namě dělá tatata
Jana s rodinkou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka