Pigmentová čára - červíci 2009

19.02.2009

Dobré ranko, holčiny, :)
tak jsem dneska přesně 25+0 a ráno koukám do zrcadla a co to??? Začala se mi asi objevovat pigmentová čára-jde úplně od spoda až asi deset cm nad pupek. No teda!!! :r:
Teda zatím je slabounká, tak uvidíme, jak se vybarví...

já začínám 25týden, čára se mi zatím neobjevila, tak jsem zvědavá, jestli se vůbec objeví. V prním těhu jsem ji měla, ale už nevím odkdy.

tak mě se ta čára asi taky udělala už před týdnem.Tak nějak jsem doufala,že to mám otlačený od kalhot,ale asi to otlak nebude.Ty prsa taky nic moc to že mi ztmavly bradavky mi neva,ale mohly by být menší.Jinak prsa mám větší tak o půl čísla nosím zatím furt podprsenky 80b sice jsou mi trošku menší,ale v poho.Zato mi vadí ty žíly,připadám si jako mimizemšťan.A máte některá břicho trochu nakřivo?Já ho mám furt na pravo vypouklejší a to se mi taky moc nelíbí.

In reply to by peta0404

Taky mám občas křivé bříško-nevím teda jestli je to vždycky jen na jednu stranu nebo i na druhou...
A ty žíly mám taky, ještě mi na ně manžel asi před dvěma dny poukazoval, no je hodnej!!!

Ahojky, tak já jsem dnes 19+4tt a také mám tu čáru.. A jako vůbec mi to nevadí. Přijde mi, že to k těhu patří.. A hlavně, když vím, že to pak zmizí.. Jsou horší věci.. Třeba ty strie :-(

Ahojky, tak ja jsem dneska 19+2tt a zatim ji nemam, ale jako by se mi začaly zvětšovat dvorce a tmavnout a taky bradavky.A na pigmentovou čarku se docela těším

objevila se mi asi pred 2-3tydnama slaboucka a sili...ale taky mi to nijak nevadi,spis naopak,prijde mi to hezky a porad jsem se prohlizela a divila se ze ji nemam,mam ji sice slabou vypada to spis jako otlaceny od kalhotek nebo teplaku,ale je to pigmet...
Spis mi vadi,jak mi stmavla prsa a dvorce a rozsirily bradavky,to se mi teda nelibi :00: a pritel me vzdycky postuchuje kdyz to vidi :s: ;)

Mě se udělala hned na začátku těhu, teď jsem 3 měsíce po porodu a mám jí stále... Ale náhodou mě to přijde docela hezký ;)

In reply to by Tez

Mě by nevadila, přijde mi, že to k těhu tak trochu patří, můžu ti malinko teda závidět. :\x: Jak tu píší holky, tak horší jsou ty prsa, mám je menší a do toho ty obří tmavé dvorce... :00: jak koláčky s ořechovou náplní... :s: :///: :s:

In reply to by adela kochrtova

Dobré dopoledne holky,

já jsem 29+2 a nemám a to jsem se bála, protože mám dost pigmentu - třeba ani už nebude. Ale jinak kamarádky, co měly - do pár měcíců po porodu zmizela sama. I jsem o tom četla. :s: Takže žádné strachy. Jinak mě by nevadila, přijde mi to hezké a navíc lepší pigmentová čárka než popraskané celé bříško. Přeji hezký dník. J. :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky