Pocení

26.03.2009

Ahojky,
jsem tu nová. Tedy články jsem si četla už dřív, ale teď jsem se konečně přihlásila. Těhu mám zatím pohodové, pár nevolností na začátku, ale jinak super. Je mi 26, čekám první mimi a děsně se potím. Vím, že to není nic hroznéh, ale já si musím s sebou na návštěvy brát ještě pro jistotu tričko. Ujdu pár metrů a můžu prát i podprdu. Piju dost, kolem 2.5l. Máte s tím některá zkušenost, popřípadě jak s tím bojujete? Nosím kvůli tomu samé tmavé věci, aby případné "koláče" nebyly vidět:-( Tak pá makushak

Holky ja nechci strasit, ale ja se v tehotenstvi zacala strasne potit, asi i tim jak clovek nabere ty kila a ted to horko... no a dostala jsem z toho hnusnou vyrazku ... mela jsem ji na stehnech, na brise, hodne na prsou/mam je velka/ na rukou i na bokach... no skoro vsade.. desny, samozrejme mi na to nic nemohli dat, tak jsem se lecila doma jen cistou vodou a volnymi vecmi.. pak to tedy polevilo a vratilo se to az v osmem mesici ale v lehci forme. Ted teda uz vyrazku nemam ale za to se desne potim, doma mame kolem 21stupnu a jakmile je 23 tak jsem zpocena a hlavne mi to strasne smrdi :? nikdy jsem si takhle nesmrdela, ted se i za to trochu stydim.. pac se furt citim .. i kdyz me pritel utesuje, ze to citit neni tak nevim........ doufam, ze to je jen hormony a casem se to vrati do normalu... pac v lete se jinac zblaznim..

Ahojky Maky, já mám to samé a ještě navíc si smrdím, protože jsem přecitlivěla na pachy, tak používám vlhčené ubrousky, umývám se každou chvilku a když použiju deodorant tak je to ještě horší navaluje se mi z toho smradu voňavého, a když použiju deo bez parfemace od Vichy, tak si zase připadám, že smrdím potem, už jsem se na to ptala blýzkých jestli cítí jak smrdím, když jsem třeba vedle nich seděla a říkají že nééé, tak nevím jestli z tolerance ke smraďochovi, nebo fakt nekecají :00:

Já jsem byla ze začátku úplně zplavená i po pár krocích. A ráno jsem se vždycky probudila s úplně propoceným pyžamem. Navíc by v těhu začalo být nějak moc vedro a to to doma s topením fakt nepřeháníme. Tak přeju co nejmíň nepříjemností a ať se ti krásně daří.

Ahojky,vítej mezi náma.Prý je zvýšený pocení v těhu normální. Já používám kuličku driclor,je k dostání jenom v lékárně a stojí cca kolem 200Kč,ale fakt stojí za ty prachy.Krásný těhulkování.

In reply to by javorka

Ahoj javorko, musím ti rychle napsat. Díky za určitě skvělý tip, já Driclor znám, sama jsem ho před těhu občas používala. Ale když jsem otěhotněla, ptala jsem se v lékárně, zda můžu pokračovat a paní magistra vyhrkla, že ani náhodou. A já na to, že o tom v letáčku nic nepíšou. A ona, že to je pravda, ale je to takový svinstvo (řekla teda driák), že opravdu v žádném případě. tak nevim, Radši ho teda nepoužívám. Ale stejně bych si s nim musela napatlat celý záda, prsa i břicho, takže to už je fuk. Díky moc a zkus se na to také zeptat, nechci tě plašit, třeba je zdejší lékárnice "jen" víc opatrná...pápá

.. jako vrata vod chlíva velebnosti! :D Prý je to normální, ale peru daleko častěji než dosud, zabírá trochu jedině suchý antiperspirant Rexona, ostatní nanic. Piju 3,5-4l vody - fakt chlemtam jak duha, i v noci mě budí žízen (cukrovku prý ale zdá se nemám). A to ještě není léto!!!!

In reply to by Kašíkus

Ahoji Kašíku, taky jsem zjistila, že kulička je na prd uplně. Koupila jsem spray Dove a stříkám ho i po těle a na záda. Aspoň mám lepší pocit, i když to pomáhá možná jen sugestivně...taky mě budí žízeň v noci. Ale určitě děláš dobře, že tak piješ. Někde jsem slyšela, že nadměrné pocení maj i lidi, co pijou málo. No, nám za to stejně můžou hlavně hormony a ty naši podnájemníci:-)pá

Ahojky, ja se take hodne potim, ale tak hrozne to neni, naopak bych rekla, ze v tehu se potim trosku min. Kazdopadne byt Tebou, tak si zajdu na kozni, tam Ti poradi a nebo Te ubezpeci o tom, ze to budes muset prezit, ale aspon budes v klidu... Tak hodne zdaru a prijemne tehulkovani!

In reply to by makushak

jaj, verim, ze je to neprijemny :-( Ale i neprijemne veci k tehu bohuzel patri... Tak nam nezbyva nez vydrzet a tesit se na prcky :-) Ja uz prozmenu prenasim a tyden me trapi tehu dermatida-silene svedeni a taky na to nic moc neni... Takze musime nak bojovat :-) Hlavu vzhuru a at mame zdrave a spokojene prcky!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky