tvrdnutí bříška

27.03.2009

Čauky, mám dotaz. Poslední 3 týdny mi začalo tvrdnout bříško (jednou až 7x za den). Asi 2 týdny beru hořčík, ale stejně se to stává. Je možné, že to není tvrdnutí bříška, ale má to souvislost s polohou mimča nebo se zácpou? Někdy mi stačí se chvilku předklánět (třeba při vysávání - žádný hluboký předklon) a tvrdne. Přemýšlela jsem, že se možná mimís nacpe na břišní stěnu a tlačí. Je to možné? Stává se Vám to taky? Díky za příspěvky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj ja jsem 26tt atvrdne mi tak dvakrat denne hlavne vecer,a piju taky magnesium,ale to tady asi nikomu nepomaha co? musime to holt vydrzet...... :a:

ahojky ja mam stejny problem co ty taky mi často tvrdne břiško,doktor mi předepsal magnesko a nemam nic těžkeho zvedat a moc se namahat,jak jsem vysavala nebo vytirala tak mi hned tvrdlo tak si musim davat pozor protože mi pořad tvrdne ale už ne tak moc.raději nic těžkeho nedělej a odpočivej jo a trochu mi pomuže když mi začne tvrdnout tak si hned lehnu a pokrčim nohy.

Mě také bříško tvrdne už od 20tt a beru stálě magnesko,tet už tedy jen podle potřeby jsem 34tt.Ale možné to je,že se ti mimnko navalí na stěnu já to mám často,tlačí mi tet i dolu,jak kdyby chtělo už ven!mě dr.vysvětlil,že tvrdnutí je když máš bříško celé tvrdé,kolikrát nemužu se ani nadechnout..nepříjemný pocit!Mě tedy to magbnesko pomáhá,sice po delší době,ale pomáhá.měj se hezky páá

prakticky je možné že máš jenom mimi natlačené dopředu, ale to bys o tvrdnutí poznala. Mně tvrdne bříško už od 19tt a teď když jsem ve 30tt ho mám taky tvrdší než dřív, jak je kůže napnutá a hlavně jak je tam malá nacpaná, ale od tvrdnutí to poznáš tak, že když Ti ztvrdne břicho, tak nahmatáš tvar dělohy a taky se Ti může hůř dýchat, jak se děložní sval stáhne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka