Opět golfáč

26.03.2009

Ahoj holky,
já vím,že je to pořád dokola,ale moc mě zajímá jaké máte golfáče,jak jste spokojené a nebo jaké hodláte koupit.Hledám aspon nějakou inspiraci tak kolem 3-4tis.Děkují pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by lu.kikina

Já myslím, že ten je moc dobrej.
Nenašla jsme na něm jedinou chybu. Akorát je dobrý mýt na madle a tam kde jsou botičky takový ten omyvatelný igelit. Ale to je to tam tmavý takže taky dobrý.
A ještě tam nepíšou jestli má pláštěnku a nánožník, snad jo.Žana a Amálka

já si ted v pondělí koupila graco mirage.modrý.je hrozně lehounký.a vypadá i dobře.A hlavně nejsem zvyklá na ty rukojeti u klasických golfek a tady u toho kočárku je madlo,jako bývá u kočárků-u korbiček atd... a je fakt super a co bylo vtipné,tak když sem do toho to kočárku položila Honzíčka ,abych ho vyzkoušela,tak tam za chvilku usl,takže si ho vybral sám.:-) Sice má jen tři polohy,ale do úplného lehu jde,což je fajn.Jo,ale čeho sem si nevšimla,tak to je to,že mi přijde ,že má docela krátkou opěrku zad.Má kolem 40cm.Kolik mají vaše kočárky?????Jo a stál mě 2690kč.Což jde.

In reply to by lu.kikina

te´d mě to celkem štve,že sem si toho blbka nevšimla... Myslíš,že by se dal vrátit a vyměnit za jiný???Do jaký doby se dá zboží vrátit????Kupovala sem ho v pondělí... Někde mění zboží do 30dnů...Ale nevím,jak tady.Ale už sem u té paní kupovala v září kočárek a dělám u ní docela často kšefty,tak třeba by mi ho vyměnila za jiný.Jsem z toho docela smutná.:-(:-(:-(

In reply to by jancek

Ze zákona je nárok jen při koupi přes internet a to do 14 dnů. Vrátit v originálním balení, nepoužitý atd.
Jinak některé obchody výměnu a vrácení peněz poskytují, ale to už záleží na nich a jejich službách.
Jinak se zkus domluvit přímo s vedoucí nebo majitelkou.
Já jsem dělala v obchodě a udělat výměnu není zas tak velkej problém. Jen někde se jim nechce dělat opravy v PC a nebo to ani neumí.
Pěkně vydrhni kolečka a zkus to, za to nic nedáš.
Žana a Amálka

In reply to by zaneta.111

já s ním byla jen jednou venku-vlastně jen v obchoĎáku,že sem nechtěla chodit s autosedačkou,tak sem prcka dala do kočárku.Takže kolečka nesjou vůbec špinavé.A co se týče počítače,tak v té prodejně ho asni nemají,píše mi to paní na paragony,takže by to nemusel bejt zas až tak velký problém.Líbil se mi tam ještě kočárek Zopa-černo zelený... Nevím,no.Tak zítra tam zajedu rovnou i s kočárkem a uvvidím.Ale paná je příjemná,tak třeba to půjde.Já dělala v knihkupectví,a taky sme měnili i blbý knížky za pár stovek... Taky sem někde slyšela,že se dá zboží vrátit do 30dnů,ale já ho chci vyměnit za jiný a klidně si i doplatím,když bude dražší.

In reply to by jancek

to můžeš.Já myslím,že narok na vráceni zboži je 30 dní.Jenomže znáš to tady v česku je se vším hrozný problém.Zajdi tam a třeba se domluvíte na výměně,peníze ti asi nevrátí.Tak držím palce at dobře pořídíš!!!!

In reply to by JaMiOn

Ty potvůrko jedna!!!!!:-)Ale já právě nechtěla z netu,sem zastánce toho,že si to chci osahat,vyzkoušet a rovnou koupit,když mě něco zaujme.takže tak.A kdybych měla koukat stále na ceny u všeho,asi bych nikdy nic nepořídila,protože se to mění všechno...

já si ted v pondělí koupila graco mirage.modrý.je hrozně lehounký.a vypadá i dobře.A hlavně nejsem zvyklá na ty rukojeti u klasických golfek a tady u toho kočárku je madlo,jako bývá u kočárků-u korbiček atd... a je fakt super a co bylo vtipné,tak když sem do toho to kočárku položila Honzíčka ,abych ho vyzkoušela,tak tam za chvilku usl,takže si ho vybral sám.:-) Sice má jen tři polohy,ale do úplného lehu jde,což je fajn.Jo,ale čeho sem si nevšimla,tak to je to,že mi přijde ,že má docela krátkou opěrku zad.Má kolem 40cm.Kolik mají vaše kočárky?????

Ono to máš skoro jedno všechny poslouží dobře..ted jde o materiál a vybavenost kočárku atd.
Já jsem si nakonec místo golfek koupila sporták babypoint fortuna..a jsem s nim moc spokojená..A ten co sis vybrala se mi zdá dost předražený..(do 2500Kč seženeš stejně kvalitní..)

taky jsem dlouho vybírala a nakonec jsme koupili Chicco Liteway. Zatim jsme s ním nikde nebyli, vyzkoušela jsem ho doma. Připadá mi fajn, splňuje všechno, co potřebuju. Je skladnej, polohovatelný záda až do ležení, má nákupní košík, kterej se dá vyndat a použít jako batůžek. A hlavně je v ceně nánožník s vyteplením a kapucou. Našla jsem ho na netu za 2.490,- na www.detskyruzek.cz. Jen se mi zdá, že neni úplně lehkej. Ale já ho potřebuju spíš do auta, tak mi to neva. :)

In reply to by skořice

Ahojky, ten byl můj vysněný... ale nakonec jsme vybrali jiný, kvůli té ceně... chtěla jsem barvu Wimbledon... a co se týče váhy, tak je lehoučkej... to mi věř, já zkoušela mraky golfek :s: a tenhle je fakt lehkej :one: ... a krásnej!!!!
Danielle a Filípek

In reply to by skořice

Za 2500,- je to úžasný, ale v té barvě Wimbledon za tuhle cenu nebyl... vyšel by na 4000,- a to se mi dávat nechtělo za kočárek "na nákupy" :wink:
Danielle a Filípek

Ahojky, tak my jsme před asi týdnem pořídili golfky Baby Design TRAVEL... a zatím si teda nemůžu stěžovat... máme je jako "doplňkový" kočárek k X-landeru XA, takže na cestování MHD, na nákupy a podobně... Dneska jsme zrovna jeli na návštěvu s kulíškem, tak jsem ho využila, lehce jsem ho vynesla do tramvaje, z tramvaje, do busu... :wink: Řekla bych, že je docela prostorný, jediné co bych mu teda vytkla, že má docela krátkou zádovou opěrku (ale je to hlavně tím, že tam má takovu tu jakousi zábranu - i toho x-landeru to musíš mít taky - když se odepne ta stříška, tak aby jako nevypadl...), ale to nám zatím nevadí.. pohodlíčko má :s:
Danielle a Filípek

Ahojky, já to taky řeším, zatím jsem vybrala ABC desing mooving.Ale musím se ještě podívat, do obchodu, jaký je ve skutečnosti, mám ho okokaný jen z netu.

my jsme minuly tyden koupili Chicco Multiway - tyrkysove, daji se polohovat, na boudicce je okynko, takze na miminko vidis, aretovaci kola, nanoznik, madlo, drzak na piti a bylo to za 3800,- v kamennem obchode. Pak jsem ho nasla na aukru za 3.200 :) zkouseli jsme ho zatim jenom doma a me se libi, zatim jsem zadne mouchy nenasla.

Mám starší tip (bazarovka za 800,-) . Nyní je to babydesign rider. Jinak se mi líbí babypoint solar.
Jsou to golfky s většími koly.
Takže stejně pořád to zabere dost místa v autě. Ale zase jsou větší a pohodlnější pro prcka až do tří let.
Záleží jak moc to budeš používat, kde a jak moc je cheš skladný. Jinak jsem omrkla kolečka a je to u všech skoro stejný. Asi si vyber podle designu a ceny. Ty dražší mají lepší potah.
Žana a Amálka

In reply to by lu.kikina

V obchodě mi paní doporučovala paní ABC design, že je dobrá značka.
Jsou lehký a mají po boku vyvýšení - bočnice (nevím jak to napsat) takže je tam pěkně krytý.
Někde je jen madlo. Jinak můžeš koupit i lehký sporťák. Ty jsou taky skladný a lehký.
A mají spojenou rukojeť což je lepší, ale už se skládají jinak než golfáče.
Žana a Amálka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky