Zkažené jídlo v těhotenství

27.03.2009

Ahojky holky, prosím o radu. Jsem v 6tt a jedli jsme domácí klobásky, dneska mi mamka volala, že jsou zapařené, že už se to nemáme jíst. Chtěla jsem se zeptat, jestli to mohlo nějak ohrozit miminko? Mám hrozný strach :§)

jestli nějak nesmrděly a hlavně jestli ti není blbě, tak je všechno v pohodě. Já jsem jednou omylem snědla jogurt, kterej byl už po záručce a všechno bylo v pohodě. Takže až kdybys zvracela nebo by ti bylo nevolno, tak to bych určitě valila k doktorvi a řekla to i gynekologovi, ale myslím, že to bude v pohodě :-) Já teď problila noc ze středy na čtvrtek a vůbec nevím, čím to mohlo být...ty bys aspoň věděla zdroj případné nákazy.

neboj se,kdyby to bylo špatné to by jste prostě poznali(po čuchu,po hmatu)samozřejmě,že domácí klobásy jsou náchylné na delší spotřebu,ale buď v klidu. :pig: ..Ono by ti totiž jinak bylo blbě :sick:

nemohlo...a snad poznáš,co jíte ne? a když byly zapařený,tak proč vám je mamka dala? nevím no,tenhle dotaz mi přijde divný,ale příště si čichni k tomu co jíš:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka