změna ikonky

26.03.2009

Ahoj maminky těhulky a snažilky no prostě broučani, hlásím změnu ikonky, zdá se mi to s fotkou osobnější. P.S. to není exhybice to jen machruju s pupíkem :s:

In reply to by javorka

Ahojky, hned jak jsem odcházela od doktora tak jsem si na Tebe vzpomněla a že Ti musím napsat. Je to neuvěřitelné, ale kromě toho, že máme stejně termín tak ten můj darebáček měl stejně jako ten tvůj mezi nožkama pupečník, musela jsem se smát. Včera jsem si říkala chudáček Javorka bude čekat 4 tt než se to dozví, doufám, že se mi to taky nestane a práááásk..no tak si holka ještě počkáme, ratolesti jsou tajnůstkáři :s: Jinak všechno v pořádku mímo zívalo asi jsme ho nebavili a pak nám zamávalo, prostě supéééér už ať je 20tt :w:

In reply to by barushe

Jéééééééééééé :qu: :qu: :qu: to je krásná náhoda,jako kdyby se ti naši mimoušci :cc): na nás domluvili :!k: !!!!!!!!!!!!!!Tobě to čekání vůůůůůůůůůbec nezávidím :n: .My máme dvě šance,že se nám mimoušek :cc): ukáže :) Příští týden jdeme na utz nahrát si mimouše na dvd :s: a pak kolem velikonoc máme poradnu.Mám super doktora,že mi dělá utz při každé kontrole :!k: .Velký utz máme bohužel :( až ve 21.tt,to si teda ještě počkáme a 3 týdny na to jdeme na 3D utz :) .Máme to hezky rozplánovaný že :///: ?Aspon se mám na co těšit. Koš na mimouše :cc): budeme mít půjčený od známe,jejich malej už z něho vyrostl a protože ho nemají kde schovat(museli by ho vést k rodičům),tak si ho už rovnou vezmem :e): .

In reply to by javorka

Já se vsadím Javorko, že ti naši piškoti budou buď oba chlapečky, nebo naopak obě holčičky. Mě dělá tady Dr. UTZ při každé kontrole, ale teď to tak blbě vyšlo, že jdu ten samý den na velký UTZ ráno i k němu na kontrolu odpoledne. Pak musíš hnééééd napisat co to teda je????

In reply to by barushe

Jasně,že hned napíšu co to bude :) (nebo že jsme opět byli v blbé poloze a nic nebylo vidět :( ).Když budou stejnýho pohlaví :cc): ,tak se nám budou potom aspon líp porovnávat :s: .Ty to budeš mít ten den pěkně natřískaný :00: .To já bych nedala :n: .Jak jsem procházela tady diskuz.forum,tak jsem našla tvůj odkaz na lehátko pro mimouška :cc): .Mám vybraný úplně to samý :s: .Nepotkaly jsme se někdy kdysi,např.v minulým životě :) ?Těch náhod je až podezřele moc :!k: .

In reply to by javorka

:s: tak to se taky směju, já myslím, že je to to nejleší hlavně cenově dostupné co na trhu je :s: A s těma vyšetřeníma v jeden den to není taková hrůza, však se u toho naštěstí leží :s: jezdím autikem, jinak bych byla asi nasr....ale jsem zvědavá jak se tam pak vlezu s pořádným pupišem :00: to bude dráááma

Ahoj Baruš,krásný bříško :s: .Nádherně vynikne,když jsi tak hubená.Ale už by jsi mohla začít trochu papat,at se má mimoušek dobře :) .Moc ti to na té fotce sluší :\x: .My si dnes jedeme pro koš na mimouška,už se moc těším až bude doma.Měj se hezky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: Mišičko tvoje mamka bude asi stejnej expert jako Ty :s: musíte mít doma veselo :s: děkuji, ale ty si sympaťačka jak cyp!!!!!!! A navíc jste s přítelem hezkej páreček....naprosto normální lidičky a to je na tom to nejpříjemnější prostě samy sebou!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neplakej kvůli mě:s: :s: :s: to je vlastně taky umění pamatovat si lži proto já jsem celej život upřímná ať se to lidem líbí či ne, semo tamo se setkám s nevolí ale co už jsem taková jaká jsem a hotovo :c: Ale já jsem taky přecitlivělá, taky mi Tezinka psala, že mi to sluší tak jsem byla naměkko ://: a dneska na UTZ mímo nešlo vidět co má mezi noženkama tak jsem se nejprve smála protože se to včera stalo Javorce, ale vyšla jsem z ordinace a už jsem nebyla taková hrdinka :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Myslíš, že to vydržíš????? ://: Já jsem zvědavice zvědavá od přirození :s: a navíc jsem asi staromodní, ale chlapečka :cc): do modré a holčičku :girl: do růžové chci si to pořádně vychutnat, bůhví jestli budu mít ještě nějakého dalšího piškotka. Neutrál je nuda na malinkatá mimišenka je krásná bílá, ale žlutá a zelená je nuda. A přítel to nechce vědět???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak pokud ti neva neutrál tak bych teda to taky nehrotila, navíc u prvního piškotka je to jedno co to bude, pak aspoň máte motivaci u druhého, že budete chtít opak, no ne :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já jsem v pubertě chtěla tři holčičky, dnes stojím nohama na zemi a chcu zdravé miminko :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka