Poslouchání miminka:)

27.03.2009

Krásné ránko děvčátka, musím vám říct něco suprovýho:)Včera večer si přítel donesl rourku od toaleťáku a že chce zkusit jestli ten náš poklad usliší:)No a taky, že jo když jemně přitlačil na bříško asi jsme toho našeho drobečka probudili, tak jsem naprosto jasně cítila, jak se tam hýbe opakovalo se to 3x po sobě :qu:Přítel to zase slyšel prý jako, když člověk skočí do vody. Zavolala jsem celou rodinu a místo u televize jsme strávili večer u mého bříška bylo to úžasný , krásný , báječný.Takže kdo nemá doma fonendoskop tak stačí rourka od toaleťáku hihi moje mamka říkala, že dokonce slyšela i srdíčko jak tam zběsile tluče. Jsem z toho naměko ještě teď. Přeji vám krásný den papa

To je fakt skvělí. Příteli řekni, že měl skvělej nápad. Taky to skusíme a uvidíme nebo spíš se štěstím uslyšíme :qu:

In reply to by Piškot

:///: svého doktora ptala, jestli když pouhým přiložením dlaně s prsty můžu cítit jak mrněti tluče :h: a zda manžel přiložením ucha taky uslyší totéž, řekl že ANO. Tak kdyžtak vyzkoušíme hrneček jako když se poslouchá přes zeď co se děje u sousedů. Zkušenost s tím ale nemáme 8) . A to se mě doktor třikrát ptal, jestli opravdu mermomocí chci jít ještě do práce na těch cca 11 týdnů, řekla jsem mu že chci. Jít zase po 5 týdnech doma mezi lidi, i když mě brzy budou zase štvát- pracuji na úřadě. Ale přesto, také kvůli penízkům co pak snad budu dostávat až budu s dítětem doma a vůbec. Doma jsem byla docela nepoužitelná, když moc těžké věci tahat nemůžu, i když práce je tam do porodu ještě hafo aby vše bylo aspoň jakžtakž připraveno. Většinou prý po polovině těhotenství už doktoři nechávají těhule doma, já ale nemám nijak fyzicky náročnou práci. Když tak vidím, že snad každá druhá a oproti mně podstatně mladší je doma na rizikovém a mně nic není, tak ještě huraaa mezi ty slepice k nám do práce. Však já se nedám :///: . Termín nástupu na mateřskou mi vzhledem k TP 3.8. sděli, že je 22.června. Myslíte, že je lepší si tu dovču (alikvotní část) vzít před nástupem MD, nechat proplatit nebo jak to řešíte vy ostatní? Něco jsem zde už četla, ale moc mi to hlava nebere. Dík za rady :a: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to je nápad založíme na tom podnik a rozjedeme to ve velkým toaletních rourek je hooodně:)Dík za radu hihi

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jo navrhnu to příteli a uvidíme ještě na tom můžeme tvrdě zbohatnout :\x: haha až s tím začneme podnikat dám ti vědět:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jasný byl to tvůj nápad to patentovat dostaneš jednu zakázku a pozor zcela ZDARMA :qu:

Tak náš program na večer je jasný:) Díky za nápad, jen škoda, že to neuslyším já, to bych musela být jogínka:)Hanča

jééé to je suprooovej nápad taky to dneska zkusíme pak napíšu jestli se to podařilo dííííky

:a: Tak to je hustá zprávička... :qu: Moc gratuluji,že tobylo takhle krásně slyšet,včera jsme tu akorát řešili ten fonendoskop a je vidět,že ho není ani potřeba :one: Ale i pro svůj poslech by se to asi vyplatilo,když to funguje i ruličkou od toaleťáku :///: Super nápad a děkuju za inspiraci :j)

In reply to by Janca.dc

Děkuji mockrát:)musí být u toho naprostý tiho vypnuli jsme všechno co se dal, aby nic nedělalo hluk a jen poslouchali. Dneska nebudu mluvit asi o ničem jiném prostě paráda. Vypadá to, že budeme asi trochu dál než v 15tt jelikož jsem i ted ráno cítila pohyb jak jsem tady tak seděla u PC protože i podle pohybů se určuje datum porodu a nebo to bude velkej rošťák :C/): Tak se mějte hezky a toaleťákům fandíííím

In reply to by Piškot

Tak určitě to povypínáme :ww: Ale nevím,jak to má přítel se sluchem :s: :ww: A v kolikátém by jsi měla správně být?Je možné že to někdo cítí dřív ne???Ikdyž takhle brzy... :dance: Už aby jsme to taky cítila,kolikrát s esoustředím,jestli náhodou....a nic :!k: Hold mám hroší kůži nebo klidné miminko :c:
:a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

není vůbec za co snad vám to všem taky vyjde a uslyšíte vaše miminečka:)Já ho sice neslyšela jelikož rourka od toaletáku není tak dlouhá abych nani dosáhla ale to jak jsem citila jak se hýbe bylo naprosto úúúúžasný ostatní měli zase zážitek z toho jak naše mimi slyšeli hihi.Tak držím pěsti.:)

to je nápad :one: tak už vím co dnes budeme večer dělat místo tv...díky za super typ...snad budeme mít štěstí jako vy a uslyšíme mimi... :cc):

tak to ti závidím, my to minule zkoušeli stetoskopem ve 20tt a nic jsem neslyšela :( asi na to nemám ten pravý cit a moje mamka zdr. sestřička taky nic nezaslechla, prý je ještě brzo. Tak si počkáme :) taky se měj pa

In reply to by štanderka

no já jsem byla taky překvapená, že to tak všichni slyší asi tam Matyášek dělal pěknou diskotéku hihi. Mám taky v rodině zdrav. sestřičky a tím fonedoskopem to fakt nešlo tak slyšet. Asi dělám reklamu na rourly od toaletáku ale mám z toho zážitek. Zkoušejte to taky určitě se vám to taky povede:)Přeji ti krásný den

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky