Tak dnes na tripple testy....

27.03.2009

Ahojky berušky,
přeji vám dobré ráno :) Jsem tu dnes nějak brzy, ale nemůžu dospat. Dnes nás čekají tripple testy a další návštěva v poradně, jsem trošku nervózní, aby bylo vše v pořádku. Ale probuzení jsem měla kouzelný, venku zpívali ptáčci a já je přes otevřenou ventilačku poslouchala, pak přišel manžel a před odchodem do práce mi dal nádherný políbení. :c:
Včera jsem si trošku hrála a vytvořila poprvý v životě vlastní prezentačku našeho syna, kterou jsem umístila na youtube. Tak pokud budete chtít poznat mou rodinu, tak tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=G2o1XrMpo10. Mám tam jen trošku problémky s hudbou, protože tu moji kvůli autorským právům neschválili a zatím se mi tam nepodařilo uložit jinou. :?
Zatím papa a až přijedu od doktora, tak dám vědět :-)) Přeju krásný den :)

Ahoj,je to krásné,až mi vyhrkla slza,nooo hooolt hormooony :00: .A s tím testem se neboj,taky se celý týden třesu,aby mi doktorka nevolala. :h: ..Ale už je pátek,tak snad jen nezapoměla a už volat nebudou. :n: ..Drž se... :a:

Ahoj Emili. :a: Video je krásný. :qu: :qu: :qu: Škoda,že něco takového neumím. :\/: Testy určitě dopadnou dobře,když si byla na těch testíkách v tom 12týdnu a byly v pořádku. :h: :one: :h: Venku je to taky už veselejší,když na nás kouká sluníčko,vid? :a: :a: :a:

ty jsi šikulka :qu: a máš krásnou rodinku :) .
Dnešní testy budou určitě v pořádku, tak se nenervuj, mimískovi to nedělá dobře. Držím pěsti, ať je vše tak jak má být :a:

:s: Ahoj Emili,moc krásný,jsi šikula :qu: . Máš krásnou rodinku :) . Testy dopadnou určitě dobře,hlavně nestresuj :n: , to nedělá mimouškovi :cc): dobře. Co chřipajzna? Už jsi zdravá? Mě to přešlo jak mávnutím kouzelnýho proutku ze st na čt.Akorát jsem ještě taková slabá :00: .PaPa a držím pěstičky.

In reply to by javorka

Ahojky,
tak chřipka je jakžtakž pryč, nejsou teploty ani klouby nebolí, ale zůstala jsem nějaká zahleněná. Takže pořád smrkám a pokašlávám. No snad to brzo odezní a budu úplně fit. Doufám, že to neovlivní tripple testy, pro jistotu to nahlásím sestřičce. Zatím pa potom dám vědět jak jsem dopadla. Emili

Ty jo Elili šikulenka :one: , to je bomba, normálně mě to tak nějak dojalo a přes slzy :r: jsem viděla trochu rozmazaně, ale myslím, že super :s: . Musím se to taky naučit a tomu svýmu piškotkovi něco takovýho vytvořit je to super památka....Já byla na triple testech včera a jako správná držka držkatá jsem se ptala, jestli se musí dělat, že často vychází falešně pozitivní a že se nechci stresovat, tak mi doktůrek opět zakázal serfovat na netu a říkal, že když vyšel screening na 1*tak nemám plašit, že je to v klidečku. Takže v klidečku Emili, držím pěstičky :one:

Ahojky Emili,přeji moc štěstíčka v dnešní poradně,prezentačka se Ti teda povedla nádherně .Lukášek je krásnej,ozvi se určo po kontrole.Zatím pa pa

Ahoky Emili hned se na to mrknu, ale nejdřív ti chci popřát štěstí a nebuj všechno dopadne dobře. Krásný den

:k: Ahojky Emili :k: Jsi moc sympaticka maminka. Lukasek je kouzelnej :one: Preju ti at ti v poradne vse dobre doúpadne a ozvi se ju? :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky