Kyselé v těhu

26.03.2009

Dobré ráno přeju,

tak mám takové dilema...slyšela jsem od pár lidí ,že by těhotná neměla mco kyselé - džusy,kyselé ovoce a tak...přítel mi včera donesl 2 kg pomerančů a já nevím jestli je můžu moc.Džusy si ředím. Poradtě vy zkušenější

Ahoj, tak já si minulí týden dala mandarinku byla trochu kyselá a druhý den jsem byla celá kropenatá. Takže bych to s tím kyselím zase moc nepřeháněla

Myslím, že kyselé se moc nedoporučuje kvůli překyselení žaludku a případným nevolnostem. Není to kvůli tomu, že by to bylo nějjak nebezpečné. Pomerančů bych se určitě nebála, jsou to potřebné vitamíny. Já mám zase pořád chuť na kyselé zelí a taky se mu nevyhýbám, i to beru jako vitamínky.
Pokud ti nebude špatně, můžeš si dopřát cokoli, na co máš chuť, klidně i ty džusy. Já trpím na nevolnosti a vím, že mně džusy dobře nedělají, tak je prostě nepiju. Ale myslím, že jsou určitě lepší než slazené limonády :o)
Takže s klidem do toho!

In reply to by Kasia

Někdy je to kyslé - cokoliv. Jednu chvíli to bylo cokoliv s majonézou - teď jí nemůžu ani vidět, džusíky taky nemůžu, pila jsem kolu na nevolnosti a už jí taky nechci, ještě pořád můžu černý čaj, ale ovocný vůbec a dneska jsem si dala k obědu nealko pivo a docela jsem si na něm pochutnala. Chvílema nevim co pít, voda samotná mi moc nejde a s bublinkama mi taky nějak nedělá dobře. Jo a v poslední době mám chuť na ryby, ale vařené na grilu, pečené cokoliv, mám takový pocit, že si tělo prostě říká o to co zrovna potřebuje, protože jinak pro nevolnosi mě pohled na jídlo vyvolává šoufl stavy a tak jim to co to nevyvolá a to většinou dopadne dobře a docela si i v rámci možností pochutnám. Těším se ale až se mi zase někdy stane, že budu mít vyloženě na něco chuť, to si pak dám, pochutnám si a bude mi fajn......jak já si to přeeju :o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky