Chodí se domů jen vyspat.....

25.03.2009

Ahojky holky,taky si potřebuju postěžovat.Ten můj se chodí domů je vyspat a pak je údajně do noci v práci.Za měsíc mám termín a potřebuju pomáhat,ale nemá kdo když on pořád někde lítá.Už mu přestávám věřit,že je opravdu v práci.Sem zvědavá jak to bude až se malej narodí.Mám z toho hrůzu,že bude malýho budit.
Poraďte prosím.
Děkuji :/;x: :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky

mám to doma podobně,ten můj chodí jen na noční,takže po večerech jsem sama doma.Když ráno příjde spí až skoro do večera,od té doby co jsem těhotná tak si víc popije s kámošema po šichtě,takže jak příjde dopoledne spí do večera,vstane,nají se a jde zase do práce.Takže na mě je všechno i starání se o psa.Taky mě to dost štve protože jsem chtěla at´ ještě dáme trošku byt do kupy,vymalovat a nachystat vše na mimčo ale zůstane to nejspíš na mě protože má volno jedině v sobotu to je po noční a v neděli dělá 16ctky.Je to těžké no aspoň že maká ikdyž mě štve že tak pije.

In reply to by pet.name

Tak já mám to samý od tý doby co jsem těhotná chodí popíjet s kamarádama jinak má pracovní schůzky.Taky mě to štve,že pije a to čekáme za měsíc mimčo.Mám riziko předčasného porodu,tak i dříve.Taky ho nezajímá,že nemáme nic na mimčo prč by on měl nakupovat.
Prostě chlapy.Zcela tě chápu,co prožíváš.

tady nejde moc poradit. Bud na nej pritvrd nebo bud tolerantni. kazdopadne zjisti jakkoli, co dela, jestli nechodi, kam nema (... zensky ...). A pak uz to je casto o tom, ze kdyz chlap slusne vydelava neni doma a kdyz je rodinny typ, tak penez prinese prd a zalezi, co je ti blizsi.

Moje zkusenost - co jsem dala manzelovi vetsi volnost a nekontroluju (taky jsem blbec naletela na smsky a pak jsme meli krizi ... zensky ...), tak co jsem mu dala tu vetsi volnost, vic ho to tahne domu, ne ze by byl vice doma, ale kdyz je, tak se mi venuje a kdekoli je se mnou, tak jsem na prvnim miste a je to videt i pro slepce. Ale pak treba musim vydrzet ze v sestinedeli odjede s kamosema do hor.

Holt chlapi - to si nevyberes.

In reply to by roselini

Já si myslim,že volnosti má až, až.Začalo to teďka když se mi blíží porod a musim odpočívat protože mám problémy.Chodí hodně s kamarádama a vrací se pozdě.Už nevim co si mám myslet.Jestli má ženskou nevim a radši nechci vědět.
Chlapy jsou fakt hodně sobecký a neohleduplný.
Jsme chudáci,který musí vydržet všechno.
Děkuju

In reply to by willyska

ke konci tehu jsem citila silny vztah k miminku - upni se na nej, ale tak nejak zdrave a uvidis, cas to spravi.
Nerikam, ze je to tvuj pripad, ale byla jsem vice uzkostna nez normalne a kdybych si neprosla uz drive velikou manzelskou krizi, tak bych do ni urco spadla na konci tehu, byla bych podezirava ... chlapi nekdy oceni, kdyz jim clovek veri (ale bohuzel ne vzdycky), neni na ne recept, jsou na ne jen zenske zbrane, tak se drz a pouzij, co jde :-)
(i kdyz na rovinu, nevim, jestli muzes pouzit sex, ja jsem se svym spala jeste 1 den pred porodem, a prave, ze jsme v tehu meli hodne sex nas taky drzelo nad vodou, ale ja to mela dobry dobre jsem to po teto strance snasela ...)

Ale po porodu se zatim po strance sexu setrim - ani tuk, zitra koncim sestinedeli, tak pak se uvidi, i kdyz ten muj uz je zase nadrzenej jak ...

In reply to by roselini

Děkuju za radu.Zkoušim se upnout na mimi,protože to je jediný co mě drží abych se nezbláznila.Vím,že nemůže být všechno růžový,ale taky si zasloužíme nějakou péči když nosíme jejich děti.
Uvidíme jestli se to změní,až se malej narodí.
Tak děkuji pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka