Lezení

25.03.2009

Maminky chci se vás optat kdy vám začaly děti lézt ??? Mojí malé bude 9.4. 9 měsíců a zatím se jen přetáčí toť vše tak by mě tak zajímalo jestli je na tom někdo stejně ???

Teda maminy vy máte ty dětičky šikovné :qu: :qu: :qu: :qu: vím že každé dítě je jiné, přeci jen mám druhé a první kluk byl jiný, nebyl tak líný vše zvládal tak jak má ale tahle ta potvůrka ta je líná že to není možný :s: ona když je na bříšku tak lítá o stošest (jako ruce nahoře nohy nahoře jako kdyby skákala padákem :s: ) stále chodíme cvičit a paní doktorka říkala že už by měla lézt protože na plazení to vůbec nevypadá. Ale ono to nevypadá ani na to lezení :s: tak si říkám že asi lézt budeme až v roce :00: :00: :00:

In reply to by Macinka2

a malá taky neleze jen se plazí dopředu.Ale aspoň nějaký pokrok protože doteď se jen plazila do zadu.Ale ani si sama nesedne teprve ted začla říkat nějaký slabiky.A přesně jak píšeš můj syn byl taky jiný byl na to všechno šikovnější lezl v 7 měsících seděl taky v 7 a chodil kolem nábytku v 9 měsících a tady ta naše malá ani náhodou.

ahojky nic si stoho nedělej moje dvojčátka když byli malí tak od 8 měsícu se plazily ale na tyrech byli až od 11 měs a v roce chodily...každý mimčo to má jiný. Terezka taky ted 14 dnů se plasí a náznak že by měla jít na 4 nikde a to je jí dnes 8 měs.
Jana s rodinkou :)

Ahoj, naše Verunka měla včera 8měsíců a taky neleze, couvá a otáčí se kolem dokola, ale dopředu jí to pořád nejde. Když na některou hračku nedostane tak místo toho aby se snažila tak začne řvát! Ale začínám sledovat, jakoby začala zvedat zadeček, takže už to snad nebude dlouho trvat, protože chce abych u ní seděla a podávala jí, co ona zrovna chce, jinak pořád řve a mrčí!

Tak nám bylo minulý týden osm měsíců a Adámek teprve začíná pérovat na všech čtyřech, ale neleze. Vždycky se zpátky rozplácne na koberec, ale už se mu takhle daří o kousíček se posunout dopředu, když chce nějakou hračku. A každé dítě je opravdu jiné. Některé děti ani nelezou a rovnou choděj :)

Ahoj,
neboj, každé dítě se vyvíjí jinak. Náš Honzík si s plazením taky dávala na čas. Přetáčel se z bříška na záda a naopak sice od 6 měsíců, ale plazit se začal pokoušet až v 8 a půl měsících a v 9 měsících se konečně rozplazil. Ale nelezl po čtyřech, plazi se po bříšku a podsouval nožičky pod zadeček.
Až v 10 měsících začal pérovat na kolínkách v poloze na pejska - na čtyřech a teď v 10 a půl měsících je takhle na čtyřech čím dál častěji, ale klasicky po čtyřech ještě taky neleze. To radši spadne na bříško a plazí se.
Jinak se konečně začíná u ohrádky dostávat sám do kleku a pokouší se stavět.
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka