Tak zase asi nic :(

25.03.2009

Dobré ránko,
tak jsem si dnes ráno změřila teplotku a moc mě nepotěšil :(, docela mi padá dolů a to ještě nemám dostat MS, takže tenhle měsíc opět asi nic :(
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=65489/nummer=4
No nic, jedeme dál. Alespoň mám od Dr. potvrzené to, že folíky dozrávají :)
Všem přeji pohodový den :a:

všem vám děkuji za včerejší podporu. Teplotka se dneska umoudřila a hupsla trošku nahoru, tak uvidíme, co z toho bude. Opravdu vám všem moooooc děkuji :k:

Kačko, to je brzo na MS... mě taky tak pátej den po OVU začalo bolet břicho, tak že jsem myslela, že to musím každou chvilku dostat... A hele nakonec na mě jukly //, břško už pobolívá týden a mrcha nikde... (ale stejně si pořád dělám testy - su magor - nějak tomu pořád nemůžu uvěřit), jo a já taky byla unavená - uplnej medvěd brtník uloženej k zimnímu spánku

Kačko teplota nešla nějak moc dolů, aby ses kvůli tomu trápila, třeba se uhnizďuje mimísek? Držím pěsti ;)

me taky klesla dneska docela slusne ale je fut nad cover u nas obou a ja myslim ze se jeste zvedne...na ms je brzy a dokud nespinis nebo ne nespinis ani spineni nic neznameena dokud nekrvacis tak nic nevzdavej ;)
koukni na muj graf ten je teprve divnej ale kasikus mi rekla ze je v pohode jak ma byt takze ona nas ta bt jenom mate porad :s: drzim pesti at nam svinucha nedorazi :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=66159/nummer=3

jinak ja toho mam taky uz plny zuby uz se tesim az to bude vsechno za mnou...

Kačko, co se takhle vyprdnout na měření a zbytečně se nestresovat ??? Prostě počkej, co z toho bude :one: . Stejnak tu teplotku prstem výš nenašťoucháš :s:

Může to být imlantační dip...klidně. A všechny ty příznaky, co popisuješ, můžou být těhu...ale taky nemusí a prostě jsi jen přetažená. Nenervuj se. :a:

SNAŽENÍ ZDAR !!!

Kači, já si myslím, že by to mohlo být uhnizďování. Ještě vydrž a uvidíš, co ti teplota udělá v dalších dnech. Držím pěstičky, aby to byl mimísek :||):

In reply to by Andisek

to by bylo fajn, ale mám pocit, že mimísek to nebude. A ještě mám pocit, že jsem si čajem od Jukla přivodila nějaku alergii - z čaje mi je blbě, pít už ho nemůžu, svědí mě celé tělo a na obličeji mi naskákala vyrážka, jsem fakt frajerka :(. nejraději bych někam zalezla. Zítra jdu k léčiteli co se zajímá o bylinky a prodává je, ať mi řekne, jestli to může být alergie, třeba jsem se úspěšně předávkovala :)

In reply to by KackaTP

a ještě jeden dotatek... mě taky svědil obličej a mám ti vyfotit ty pupínky co mi vyskákaly??? můj se mi chcechtá že mám blechy jak se pořád drbu...

In reply to by KackaTP

Jejda, tk to je mi líto, že ti čají nedělá dobře. Já začala zase krvácet, tak jsem zvědavá, jestli to zase během dne ustane, nebo se ms rozjede na plno.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

byla bych moc ráda, kdyby ses nepletla, ale mám pocit, že mrcha dorazí dřív, než je očekávána :(. Mám tlaky v břiše, tak je to hotový

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já už snad ani neplaším. Nemám sílu, jsem úplně utahaná z práce a včera jsem byla s 2 firmama na kontrole na sociálce a paní se mě ptala co mi je, že jsem hrozně bledá a docela blbě vypadám, tak mi taky docela přidala. Už se těším na úterý, až odevzdám všechny přiznání (Včera jsem jich odnesla 27 a ještě jich tam mám tak 8) a udělám si radost - půjdu k holiči, na kosmetiku a na thajskou masáž a budu se pořádně rozmazlovat. Už fakt nemůžu :(. Jo a udělám si taky alespoň jeden den volna a budu jen spát, jíst, číst si a prostě lenošit :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky