Dnes 12 tt :)

25.03.2009

Dobré ráno děvčata,

tak jak se máte? Já dneska jsem přesně 12 tt :) to to utíká. Jinak ještě občas špiním ale snad je malé v pořádku. Včera uklízím oblečení a v tom se mi nahrnuly zvratky do krku a letěla jsem...šlo to malinku ven. Dost zajimavé,já myslela,žeto v 12 tt končí a mě to začíná? :) Jinak včera jsem si byla pro lístek na peníze a 7.4. jdu na vyšetření,už se těším a zároven bojím

Ahoj Jajuško já jsem dneska 12+1 tt a zítra jedu na screening v 1. trimestru, doufám že bude všechno v pořádku. Tobě přeji ať tě už žádné zvracení netrápí a ať se brzo ztratí ten hematom a je všechno v pořádku. Měj se krásně :a: :a:

ahojky tak tě musím uklidnit, v uvozovkách samozřejmě, já jsem v 16tt a blinkala jsem naposledy dnes v 10 hod, protože se mi natáhlo z cigaretového kouře, který šel cítit šachtou v koupelně, protože nějaké prase nadnáma si takhle v bytě vegetuje, takže není pravidlem, že to 12tt končí, ://: ale spravila se mi pleť, jen ty vlasy, jsou stále děs a hrůza, já blbá jsem se totiž nechala na konci 1trimestru ostříhat a nejde s tím nic udělat, dřív jsem to stáhla do copu a šla, ale teď......no budu čekat až mi to doroste, doufám, že do porodu se to krapet spraví s tou délkou...příjemné blinkání :s: :s: :a:

Ahoj :a: , tak já jsem dnes 11+2tt. Na nevolnosti a zvracení naštěstí netrpím. Relativně my je dobře celý den, no pak večer mně bolívá bříško. A po večeři(ať sním cokoliv) brkám jako starý chlap 8) . Dr. zjistila že mám špatný sklon dělohy- směr páteř, tak musím ležet na břiše :00: . No a pak mám strašné bolesti zad(z levé půlky ma to vyzařuje do celé nohy a pajdám jako po mrtvičce). Už mám domluvenou i rehabilitaci-nějaké to protahování a strečing. Od Dr. mám zákaz všeho :( :úklid, tahání nákupů, sport, sex,... tak jen ležím koukám na Tv,čtu, sedím u PC, občas uvařím, no a mám vycházky, tak když je nějak lépe venku, tak se jdu projít.
Na screaning jedeme s manželem 31.3. tak doufám, že bude vše v pořádku. Ke své Dr. až 17.4. :a:

In reply to by petra 1

já se na ten placený neobjednala.Jinak jsem doma taky na rizikovém. Špiním občas a na začátku to bylo časté ale je to čímdál lepší.Byl tami hematom,na poslední prohlídce už byl malinký . A dělohu nevím no,já ji měla taky nějak jinak a sama se mi upravila .Už je jak má být :)

In reply to by Jajusskaa

Mně ten neplacený nabídla Dr..Vůbec jsem neváhala a objednala jsem se. Pokuď chceš nějaké to info, tak mrkni sem
http://www.prenatal.cz/faq.htm
Ten hematom nezávidím. Doufám, že se brzy ztratí. :one: Já jsem PN protože pracuji jako zdr. sestra na pooperačním.Spousta tahání se s lidma a infekční prostředí :00: . No a taky mám rizikové těhu,loni jsem v 10.tt potratila :r: .Teď trnu u každé kontroly zda je vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka