Folík 26mm!!!!

24.03.2009

Ahoj holky. Vrátila jsem se od pana doktora a mám radost!!! Udělal mi folikulometrii a řekl, že mám vajíčka na obou stranách!! Největší folík má 26mm!!!! Je to dost velký folík??? Můžete mi poradit, kdy asi můžu očekávat OVU???? A ještě jedna dobrá zprávička. Řekl, že mám odebrat přítelovi spermie a do hodiny mu je donést!!! Podívá se na ně přes mikroskop a poví mi, jestli nemá líý mršky :-)
Díky za odpovědi......mám vážně radost!!!!!!

Ahoj Jani, tak podle mě je folík nějak moooc velkej. Já taky chodím na folikulometrii ( teď půjdu 3.měsíc ) a dr.vždycky říkala, že folík, aby praskl, by musel být velký 20-22mm, pak prý praskne! Jinak při umělém oplodnění se odebírá vajíčko při velikosti 18-19mm folíku. Máě jít ještě na kontrolu, jestli praskl???

In reply to by Natalka28

Ahojda, teprve teď jsem si přečetla tvůj příspěvek!! On k tomu nic neřekl, jen že jich tam je hodně a že největší měří 26mm.....ale že mám nízkou sliznici, že musí ještě dorůst!!! Takže na OVU ještě počkám......... a na kontrolu nejdu..... hodně jsem hledala na netu a jak píšeš, praskají při 20mm........tak nevím. Je prosím tě možné, aby folík nějak odumřel, nebo zanikl....či se změnil ve žluté tělísko???? A začal dozrávat jiný folík???????!!!!! OVU jsem ještě podle teploty néměla........a to jsem 14 den cyklu....díky za odpověď

Ahoj Jančo. Můžeš mi prosím napsat kam chodíš na tu folikulometrii. Ke svýmu gyndaři? Já jdu dnes na gyndu,jestli praskla cysta a zřejmě pošle přítele na spermiogram. To jsem zvědavá kam s tím poletíme mi,prej na patologii.papa a díky za odpověď.

In reply to by Misounek

Promiň, že píšu až dnes, ale nějak jsem si nevšimla odpovědi...... Já chodím do Dvora Králové nad Labem k Havlovi, což je super a taky vyhlášený doktor!!! Taky mrkne přítelovi na spermie :-) Normálně mu to mám přinést k němu do ordinace!!! Že si hodinku počkám a on mi řekne výsledek......a jak jsi dopadla ty?

In reply to by Janča24

Ahojda.Já chodím k nám do Červeného Kostelce.A dopadla jsem dobře,cysta praskla,tak jsem moc ráda.Dostala jsem pro přítele doporučení na spermiogram,mám to odnést na cytologii do Náchoda. Teď jsem 10 DC tak to necháme až po ovu,nějak se nám nedaří dodržet 4denní půst :!k: .Tak jsem zvědavá jak na tom ten můj je.

tak já bych řekla, že folík je krásně narostlý a že ovulku můžeš čekat klidně možná dneska a nebo zítra. Takže šup :|-|: a pak budu držet 14 dní pěstí, ať se zadaří ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka