screening 12tt

24.03.2009

Ahoj těhulilindy,
tak to mám konečně taky za sebou.Nechci se moc opakovat ,ale.....taky to bylo úžasné pokoukání pro mě i pro tatku,máme nos,uši,nohy a ručičky,zkrátka malililinký pěkný miminko. :cc): Měří 5,2cm od zadečku v 12tt. Za 3hod volala sestřička, že jsou v pořádku i testy z krve. Tak mi spadl kámen ze srdíčka :) doufám, že se budou postupně připojovat i ostatní se samými pozitivními zprávami :qu:
Pan doktor hodil taky jeden pěkně dlouhý záběr na prcinku,ale naštěstí nebylo nic poznat.Nechci totiž vědět co to bude. Sice se přiblble culil, že to jakože ví.......ale já se nechám raději překvapit :s:
Zdravím všechny maminky :a: :a: a připojuji fotečku

my jdeme 1. dubna a moc se těším. Sice bez přítele, ten tak na rychlo nedostane dovču,ale vezmu sestru. Holky říjňačky koukněte na seznam těhulek říjen 2009 a dopište se mi...najdete v diskuzní fóra-nové příspěvky, moc se těším.

ani jsem nečekala že už to bude takhle viditelné, manžel chce taky vidět UZ a příští pondělí mám jít na ten screaning, myslela jsem že to bude šup šup a že není o co stát abych ho zbytečně nevláčela s sebou, mám tam být po sedmé hodině ráno, což je peklo, vždycky si to prozvracím. Má tedy smysl brát ho s sebou? Chtěla jsem ho vzít až na ten v 20 týdnu.

Lucik, můžeš mi pak napsat, jaké to bylo u doktora Poláka, prosím? Jdu tam 9.4. a už se nemůžu dočkat..
Děkuju.

Ahojky, moc gratuluju :k: , bylo to slyšet až do Olomouce jak ti spadl kámen ze srdce :s: to u mě byl taky rachot, já jdu zase zítra na tripple testy a na UTZ tak si taky vyprosím fotečku, já jsem v tom stresu na ni na screeningu úúúplně zapomněla :s:

Ahojky Friduško, moc gratuluju a fotečka je nádherná já jdu zítra na screening v 1. trimestru, a ty jsi byla v olomouci u dr. Poláka nebo kde? a ultrazvuk byl přes bříško už? Měj se hezky a přeji ať dál probíhá všechno tak dobře jako do teď. :a:

In reply to by Lucik1

Ne, já jsem z Brna tak jsem byla u nás v jednom centru kde to dělají. Platila jsem 1 450, ale aspon 2fotky byly zdarma :s: . Utz byl přes bříško...nad lehátkem obr-plazma telka, tak to bylo jako v kině :cc): bylo všechno nádherně vidět,budeš z toho určitě taky vedle :qu: přeju at Ti to dobře dopadne a užijete si to spolu. Dej vědět výsledky.... :a: :a: a foto

Ahoooj friduškoooo :c: to je nádhera :||): .... moc ti gratulujiiii :qu: ...já jsem na tebe včera myslela a těšila se na zprávičku, tak jsem ráda, že to tak dobře dopadlooo :dance: já mám radost ...a mimuško je fakt nádhernyyy. Přítel z toho musel být nadšený cooo :) ... v pondělí jdu taky s manželem, tak doufám, že budu psát stejně krásnou zprávu, jako ty :\x: ... měj se krásně :a: :a: :a:

Gratuluji k hezké fotečce a k dobrému výsledku :qu: :\x: :qu: :\x: .
My tam jedem s manželem 31.3. tak se už moc těším :) . Zatím nemám doma žádnou fotku. Posledně jsem byla z UZ tak hotová, :00: že jsem si o ni ani neřekla

MOc moc moc ti gratuluji k nádherným výsledkům a krásnému zdravému miminku.Já se bohužel nepřipojím k dobrým zprávám.Už jsem to tu psala a nechci se opakovat.Krásné a klidné těhu. :one: :a: :h: :h: :h: :k:

Děkuju za super reakce a všem taky moc přeju at probíhá všechno jak má být.
Doktor říkal, že to poznat jde ,ale úplně 100% je to až ve 20tt. Znám hodně kamarádek co se nejdřív těšily na holčičku a pak tam najednou byl šulinek a naopak.
Tak uvidíme........

krásná fotka,já ho mám zepředu a vypadá jako marťánek,ale když mi paní doktorka popsovala,co tam dělá,jak tam lítá a točí se,ukápla mi slza.Ale že užve 12 týdnu může být vidět,co to je mě překvapuje :jawdrop: ,já to budu vědět až ve 20t na velkém utz... :qu:

Je to moc krásná fotečka a myslím, že ještě krásnější zážitek, co ? ;)
Doufám, že já budu za 6. týdnů mluvit minimálně tak pozitivně jako ty :one: je to fakt zázrak, že už ve 12. týdnech jde poznat, že to je mimísek (ale malilililinkatej, jak jsi napsala :///: )
tak hodně zdraví a pohody do dalšího těhulkování :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka