Ze by poslicci???

24.03.2009

Ahojky holky...tak je to tu zase...vcera vecer se neco delo co se jeste nedelo...takovej divnej pocit jako ze uz to snad prijde....byla jsem fakt takova cela vykulena...trvalo to cca pres celeho Simira (kobra11) pak jsme usnula ale bylo to divny
dneska uz od rana dobry...jakoby nic a tedka to zaclo zase....presne to same jako vcera vecer....takze se tady kroutim jak had abych to neprijemne trosku odbourala...vzdycky se mi mala zakrouti a pak me pichne v pinduli...a za chvilku zase...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
mám stejné problémy a jsem taky 34.tt. Včera jsem byla na kontrole a mám co nejvíc sedět a ležet, hlavně moc nechodit a když někam musím (mám ještě starší děti 5,5 a 9) tak se tam odvézt autem. Jinak mi dr. hrozí předčasným porodem, musím vydržet ještě alespoň 2 týdny. Přeju ti ať se ti daří vydržet co nejdýl.

Ahoj, to budou poslíčci - když si dáš vanu, přejdou... pravý kontrakce se po vaně rozjedou

No, to jste mě moc nepotěšili. Jsem 35tt, rodím po 9 letech a taky si nepamatuji žádný poslíčky, žádná hlenová zátka. Tvrdne mi břicho, to jo, ale u první těhu jsem poznala až kontrakce. Tak nevím, na co se mám zaměřit. Včera jsem šla po městě a taky dole divné píchání, že jsem se zastavovala a dávala nohy křížem, jinak bych se asi počůrala. Ach jo, a to se prý máme, druhorodičky, prdlajs, když je všechno jinak :n:

In reply to by prochdana

Presne...me je prvni porod tedka pekne naprd....taky kdyz me to "bere" tak mam pocit ze se pocuram a musim letet na WC ale zadna uleva se nekona...tedka je mi zase celůkem dobre...mala dala pokoj a i to pichani prestalo...zase to trvalo tak cca 45 min...jako vcera vecer....tak to uz asi budou poslicci....ale zajimalo by me jak daleko ti poslove jsou od cile???? :w: :w: :w:
Michalka

Ahoj, vypadá to na poslíčky. Já je měla ze začátku hlavně večer-když jsem se dala do klidu. Potom se mi stupňovali a 14dní před porodem byli vlastně skoro pořád. Bylo to hodně nepříjemné. Takové slabé křeče-jako při menzes, trošku tvrdnutí bříška a miminku se to moc nelíbilo. Když jsem třeba byla venku, tak jsem se kolikrát musela i zastavit a prodejchat je..opravdu to vypadalo zajímavě. Manžel vždycky kolem mě skákal jako na pérkách :s:
Křeče by neměli bej nějak velké. Měla bys je v pohodě vydejchat a nesvíjet se bolestí. cca za 6 týdnů rodíš, tak se drž. :a:
Dobré je si dát teplou vanu a nebo se osprchovat. Mě pomáhalo sprchovat si záda a od zad vést sprchu na bříško a zase zpátky..

In reply to by JaMiOn

Diky
No me pri kazde bolesti pomaha tepla voda...ale bala jsme se abych to nejak jeste vic nevyprovokovala...jdu totiz k doktorce pristi utery a tak nechci blaznit.. :-) ale opravdu to neznam ikdyz mam doma 8leteho synka :-)
Michalka

Ahojky...s poslíčkama Ti moc neporadím...jen od mé dr. vím, že když to jsou jem poslíčci a dáš si teplou vanu..tak to přejde...a když to jsou kontrakce tak i přes teplou vodu zesílí a jsou intenzivní...ale sama s tím zkušenost sama nemám. Píchání tam dole taky nemám, ale děsně mě bolí dole kosti...jako by ně tam někdo nakopal, nemůžu pořádně ani chodit.. Asi jsem Ti moc neporadila a věřím, že se Ti ozve jíná těhulka, které Ty poslíčky už sama poznala...dnes jsem 37+3tt..a po poslíčkách ani rána... :n: Přeji Ti hodně štěstíčka a zdravíčka...hanka :a:

In reply to by Zmrzka

I tak diky...kazda rada dobra...ja mam porod uz za sebou pred 8 lety ale to bylo uplne neco jineho nez treb atady procitam...nememla jsme bolesti neodesla hlenova zatka nemela jsme poslicky a MAtej byl za deset m,inut venku...ale az po 5ti provokackach...cca 3 tydny jsem prenasela
Michalka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka