jak poznám, že má hlad?

24.03.2009

jde o 6ti týdenní mimčo. Jak poznám, že má hlad? Snažím se kojit max. po 3 hod (teda v noci ji nebudím i když spí dýl). Pokud spí a probudí se i dřív, tak nakrmím. Ale co v případě, že spinkat nechce a průběžně plače? To bych ji dávala papat snad každou hodinu, někdy i častěji. Nerada bych ji nějak překrmila (jestli to vůbec jde) nebo způsobila bolesti bříška... Jo a ještě musím napsat že jen kojím (žádné přikrmování).

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj mám taky skoro dvou mesiční miminko ...taky kojím po 2,5-3 hodinách, v noci spinká i 5-6 hodin do rána,tak jí taky nebudím...a pokud mi přes den nespinká a břečí průběžně, tak jí dám dudlík a když ho vyplivne víc krát za sebou tak vím že má hlad, nebo když jí dam dudlík a ona ho saje o život, časem to poznáš..

Ahoj, já jsem syna kojila po 2 hodinách. Dýl mi teda nevydržel. Já nevím jak se to pozná. Já to prostě nějak poznala. hlavně z jeho gestikulace. Jakmile ci začal cpát pěstičku do pusy a dělal u toho takovej zvláštní zvuk, tak jsem mrkla na hodiny a dala mu dlabat. Po 3 hodnách je to super-když tak dlouho vydrží. Miminka se samozřejmě překrmit daj. když sajou nemaj hned pocit nasycení a pak se stane že blinkaj a nebo maj bolení. TO že malá pláče i mezi kojením je bohužel součástí miminkování. časem se naučíš poznávat řeč mimnka. Drž se toho času kterej je zvyklé že ho krmíš. Pokud by přestal přibejvat na váze, tak budeš muset kojit častěji..ale 2-3 hodinky jsou akorát. Vnoci jí nebuď na jídlo. Počkej až se vzbudí sama. Až bude starší, tak je možné že se bude budit večer častěji.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky