Nechce jíst :o(

05.03.2009

Ahoj holky, prosím vás, ja už nevím co s ním :( Už dva dny mi pořádně nepapá. Napr. dnes mi vypil jenom: ráno v 6 jsem ho nakojila a pak vypil 2x60 ml a to je všetko. Víc ani ťuk. Nevím proč mi nechce papat. Máme 4 měsíce a týden a já jsem už fakt bezradná. Včera mi všeho všudy vypil asi 700 ml, jestli vůbec. Teplotu nemá a pláče jen když se mu příblížím flaškou k puse. Zkuste mi prosím poradit co s ním. Děkuji :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak naše NAtálka je poslední 3 dny to samé. Jak vidí flašku, tak řve jako tur. Dneska jsme jí místo mlíka dali přesnídávkua spapala jí, pak na 4 hodiny usnula, jedno jídlo jsme vynechali, na noc hlady vychrupla kaši a tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží, protože ty jídla přes den jí prostě musí chybět. Nejhorší je, že ani čaj nechce. Taťka si myslí, že jí rostou zoubky, ale nevím nevím, dělá mi to starosti.

In reply to by renatamu

Ahoj Reni, :a: my taky nechceme moc čaje,už jsem zkusila i kaši ze lžičky,někdy ji slupne celou,někdy vůbec ne,mlíko plive,přečůrám ji jen opravdu ve spánku. :\x: Už z toho šedivým.Taky slintáme a koušeme do všeho,ale prý zoubky to být nemusí.U nás už to trvá o něco delší dobu ,asi dva měsíce. Jsme skoro stejně staré jako Vy,Sofinka :cc): se nám narodila 11.11.08 v 11,hod,zatím pa Simona :girl:

In reply to by Simona

Ahoj Simčo, no já jsem dneska zkusila uvařit mrkev, petržel, celer a brambory, rozmixovala jsem to a naší drahé slečně naservírovala lžičkou. Normálně lžičkou papá přesnídívku a to jí jde. Ovšem dnešní výkon s neochucenou zeleninou je pr Natálku tabu. A kolik váží Sofinka? Natálka právě hodně, má 9,5 kila a je narozena 19.11.08.

In reply to by renatamu

Ahoj Reni :\x: ,promin že jsem neodepsala dříve,zlobil nás internet.Sofik bude mít 11.4 5 měsíců a ted vážíme 7910 g.Přesnídávku nemusí...škoda,ale zeleninu s krůtím masem to mi snědla celou skleničku.Moje známá dětská doktorka mi poradila,abych jí moc zeleninu ted nevařila,že je plná dusitanů,at jí kupuju různé hipp bio...atd,že je to aspon kontrolované.Tak to nějak střídám,spíše zatím kupuju.Jak jsem asi psala,první moje holčička byla moc hubená,taky nechtěla jíst,při porodu vážila 2800 g.A tak ted tu naši druhou malou vykrmuju a chtěla bych aby byla tlustoučká,ale doma i doktorka Marta mě hubujou....... :hu:

Ahoj, u nas je to to same, taky mame 4 mesice a tyden a Vojta o jidle pomlau nechce ani slyset. Bastime uz zeleninku, ale to tak max dve lzicky a dopijime mlikme. ovsem tomu se neda rict dopijime, jelikoz to pilve vsude. NEchce mliko ani videt, tak ho vzdycky necham vyhladovat, jak nechce tak at nepije a kdyz uz je hladovy tak sbasti vsechno. Pije caj at ma aspon nejake tekutiny. ALe nenutim ho k jidlu, kdyz nechce tak nechc,e vsak ho to obdobi prejde. A pribira hezky takze pohoda.

In reply to by kristik

:girl: Ahojky,tak jsem sedla k internetu a začala jsem hledat něco o příkrmech a přišla tak na Vaše články.Máme doma taky čtyřměsíční sluníčko- :\x: holčičku a s jídlem je to úplně stejné jako u Tebe.Přesně si počkám,až trochu více Sofinka zabere a já se k ní přiblížím s flaškou a tu mi vypije.Jinak jak já říkám "v bdělém stavu"mi pije snad hůř jak novorozenec :00: .Vypije 60-80-100 a má dost.Dělá mi to taky starosti,protože jsem zdravotní sesta ,která pracovala na JIPu a tak si její bilanci i zapisuju.!!!Takovej jsem blázen. :00: No a co je na tom nejhorší je to,že jsem si přečetla,kolik děti v tomto věku mají vypít mlíka za 24 hodin no a to mi vůbec nesplnujeme.Píšou to na krabičce od Nutrilonu.Moje kamarádka dětská doktorka se mi směje a já doma z toho šedivým a stejně se pořát stresuju.Pořád jí koukám na fontanelu,jestli není propadlá,aby nebyla dehydratovaná....no blázen.Přitom máme doma už 13-ti letou slečnu -tak bych mohla už mít rozum,ale.................Dokonce by mi i v noci holky spala a já si nařizuju budíka a vstávám,abych jí mohla dát mlíko.Všichni kolem kroutí hlavou,že ji nenechám vyspat,ale zkoušela jsem to a přesně nám to chybělo...No tak jsem se svěřila,zatím ahojky Simona

In reply to by Simona

No s těma tekutinama je to u me taky tak, taky jsem zdravotnik a taky mam nervy jak mi nechce pit kdyz vim kolik by mel vypit. Ale uz to kašlu a nenutim ho, zítra mame 5 měsícu, jak jsem psala vyse ze bastime 3 lzicky zeleniny tak uz ne, uz ji bastime celou a bez mlika. Po koupani tak kolem pul 8 - 8 hodiny dostane kasi a mliko mi pije hezky jedine v noci, kdy mu ho vrazim do pusy jeste ve spanku :) Pres den s mlikme bojujem, to mi moc nechce, tak mu davam caj at ma tekutiny, vypije mi tak 150ml caje denne. A vypada to ze mu to nijak neublizuje. Ja myslim ze se to jidlo zase upravi. Moc to neres a az tak moc ji nepozoruj :) nebo se z toho zblaznis, vsak pokud ti prospiva a neni mala vyhubla, tak to neres. Ona si sama rekne jak bude mit hlad. Maly vzdycky kdyz se probudi tak hned mliko nechce po 3 hodinach ale vypije ho treba za hodinu nekdy za hodinu a pul, od probuzeni zalezi jak je hladovy. Ja uz jsem to nuceni do jidla vzdala, proste nechce tak at neji. A prospiva hezky, mame 7,2 kg.

In reply to by kristik

My máme 5 měsíců v sobotu :qu: Tak koukám,že prospíva fakt hezky, to já doufám, že když se pujdeme vážit tak bude mít aspon 6,8 protože ve 4 měsících vážil 6,2 kg a konečně mi začíná normálně papat. Tak uvidíme. :a:

In reply to by Simona

Ahojky, tak presne tohle máme doma :s: taky jsem přišla na to, že když papá v noci "při spaní" tak pije krásne. A my taky nesplnujeme, že kolik toho máme vypít. Ale co naděláme, hlavně že jsou ty naše dětátka spokojeny. Dík za příspěvek :a:

Ahojky, my to měli taky malej mi jedl 2 maximálně 3 za den byla to hrůza. Bylo to taky okolo 4 měsíce rostli nám zoubky. Ukázali se na konci 5 měsíce a teď papá krásně. Jestli slinká a má nateklou dásničku tak je to jasný. :a:

In reply to by ajka2305

Ze začátku jsem mu jídlo nutila a byla jse zoufalá, že nechce jíst. Pak jsem zjistila, že to nemá cenu a dělala jsem mu jídlo když si sám řekl a oba jsme byli v klidu. Jen jsem ho občas zvážila, abych věděla jestli nehubne. A přibýval pěkně jen nevím z čeho. :dance: Teď mu bylo 6 měsíců a má 71cm a 7400g. No a hvězdička už není funkční povedlo se mi utrhnout šnůrku. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky