to je rychlost, ...

20.03.2009

:s: holky, všimly jste si, jak to frčí??? jestlipak to vydrží :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. :\x: Jako myslíš rychlost serveru nebo čas obecně?Já tu dlouho nebyla,protože jsem vždy 5 min čekala,až se rozhejbe server,tak jsem se naštvala.ale dnes to vypadá dobře.Myslím,že v poledne to bude horší.A jinak jsem 22tt a mám pocit,že od 12tt to strašně uteklo- je to vlastně 10 týdnů.Teď ještě jednou 10 týdnů a pomalu budem čekat na poslíčky:-)Letí to strašně..Jo a už máte koťátka?Jednou jsme si psaly o kočkách.Ta naše měla rok a začla mrouskat.Pěkný rodeo :jawdrop:

In reply to by zuzula

:s: :s: myslela jsem rychlost sevru.. :s: ale vlastně i to těhu utíká šíleně, dnes jdu na kontrolu, tak doufám, že nám potrvdí :girl: . Koťata čekáme od modré, ale ty jsou nechtěné... :( zas nám zdrhla a ikdyž dr. dával injekce proti...nezabralo to :r: . Bílá byla u ženicha od pondělí do středy, tak uvidíme, zda se zadařilo, či ne :dance: ... Pak půjdou obě na kastraci, to mrouskání mě ničí...to je kravál, jak kdybychom jim trhali nohy :00:

In reply to by Ivka

Taky ji nechám asi vykastrovat,ale u té kartouzské se to má až v roce a půl nejdřív,tak snad to přežijem..Ale není to sní zas tak strašný.Spíš ten náš vykastrovanej britskej kocour je umňančenější než ona.Furt na ni leze,jakokdyby ji chtěl to.....Ale nemůže,tak je asi z toho rozhozenej. :8_/: Přemýšlela jsem o antikoncepci pro ni,ale nevím nevím.Tak pevné nervy a příjemné těhulkování :a:

Mě se to občas šíleně vleče a občas to zase letí, posledních 14 dní mi uteklo hrozně rychlo, uvidíme jak to bude pokračovat :-)

:one:že jo?! :qu: jsem si hned říkala,že je dneska něco divného...... :s: :s: :s: tak ale to už bylo strašné-jsem stihla iaj nakojit než se něco načetlo..... :C/):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka