Pohyby

10.12.2007

Holky mně to miminko v břiše hrozně bublinkuje :D Je to hrozně cítit a už to nějakou minutku trvá. Já se tak těšila na pohyby a ted už jsem z toho trošku nervozní. Zdá se mi, že ho cítím hodně často, ráno odpoledne i večer a včera před spaním, někdy o půlnoci se strašně vrtěl. Taky jste to ze začátku cítili poměrně často? Snad se mu u mně líbí. A chtěla jsem se zeptat, od jakého týdne to jde už tak cítit i přes ruku, když mi jí někdo položí na bříško? Předem děkuji za odpověd :)

jj já taky a kolikrát mi nedal pokoj ani v noci to jsem se i budila. a teď je to horší teď už to jsou rány jako z děla

To bublinkovani je tak klasne....Nevadi ze se vrti tak casto...Ty pohyby si uzivej,me to kolikrat i rozesmalo..A skoro rozbrecelo..Byla jsem moc rada ze ji citim. :) No a ted uz treba sedim a jak me mala kopne kolikrat sebou i cuknu ja..Takze si jeste pockej..a nemej strach :)

In reply to by Zelda

se mi stalo,ze jsem ji cely den necitila..A mela jsem strach co s ni je..A pak mi rikal doktor ze mela spici den..Ale ja byla tak na nervy,ze jsem ji necitila..Nejsem na to zvykla..Me semusi mala hybat kazdy den,jinak mam stach co se deje..

Kasndro ja jsem taky ze zacatku miminko cejtila kazdou chvili,ale tedka je asi nejaky liny a cejtim ho uz jenom nekdy.Sice by to melo byt asi naopak.Tak uz si nekdy zacinam rikat jestli je vsechno v poradku kdyz ho uz tak casto necitim.

In reply to by blondyna

Tak to jste mě holky uklidnili, že ho můžu cítit často :) Já právě četla, že ze začátku je to jen sporadicky a přitom u mně už řádí každý den o 106 :) No podle mě by se právě mimi mělo hýbat víc a víc a až ke konci, když už se tam nevejde, tak by se moc už hýbat nemělo. Ale je vidět, že se naše miminka nechovají podle toho, co je napsáno, ale podle toho jak chtějí. Ale určitě je lepší ho cítit a vědět o něm. Mužíček domů přinesl fonendoskop, jak se používá u doktora na poslouchání srdíčka, tak mi ho každý večer poslouchá :) A hezky tam v bříšku žblunká :)

In reply to by Anuška (neověřeno)

No mě už se miminko hýbe týden :) A v pátek nebo kdy, to bylo, mně tam něco udělal taky tak silně, že jsem se lekla a ruka mi vystřelila do vzduchu :D Jsem se musela smát, mimi mi dává, když na to nejsem zvyklá :) Ale mám z toho fakt radost.Tak at ti to dopadne dobře to echo srdíčka. Na to chodí každá?

In reply to by Anuška (neověřeno)

No mně se ještě ted v 17 tt vlezl celý na displej, ale příště už ho taky celýho neuvidím, ale hlavně, že tam celý je :) Já jdu na 4D ultrazvuk 2.2.08, tak už se těším a doufám, že tam mi kdyžtak řeknou nejpozději, co čekám :) Snad se nám mimi ukáže.

In reply to by Anuška (neověřeno)

No někdy to možná i bylo lepší. Ale třeba já nemám žádnou prohlídku ve 20tt, doktor jde na operaci, tak mi dělal komplet vyšetření ted v 17tt a pak jsem objednaná až na 9.1.08, kdy už budu ve 22tt, no snad se tak moc neděje, ale nadšená z toho nejsem, snad je miminko oukej a doktor ví co dělá.Tobě držím palečky, at máš vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka