Hledám kamarádku na procházky s kočárkem

19.03.2009

Ahoj holky ...
tak jsou našemu Lukáškovi už 2 měsíce :h: ,hrozně to letí, člověk je stále v jednom kole a neví , kde mu hlava stojí :s: ..no znáte to.
Každý den máme podobný program, to asi každá z nás s prckem, akorát co mě hrozně mrzí, že nemám žádnou kamarádku, se kterou bych mohla vyrážet na prochajky a pokecat o těch našich zlatíčkách. Jak jsem stále s malým sama, manžel chodí z práce až večer :( , stále malého pozoruju a až zbytečně se o něj strachuju, jak ho hlídám, zkrátka mi to už nějak leze na mozek, potřebuju mezi lidi.Nikdy jsem si nemyslela, že řeknu, že mi chybí práce ...no právě je to asi tím kontaktem s lidmi, v práci jsem s nimi přicházela do styku stále.Ještě problém je, že jsem dětská sestra, takže se občas projeví moje pracovní deformace a já jsem ze všeho hned vykulená, ne místo toho abych byla v klidu, když jsem se stím setkávala denodenně, hned mám strach z toho nejhoršího.
Moc bych si přála mít nějakou kamarádku, nebo partu holek s podobně starými dětičkami, se kterou bych vyrážela ven, se kterou by si člověk sdělil svoje zkušenosti, starosti a nebo jen tak pokecal ..vždycky při procházce potkávám dvě maminy s kočárkem, tiše závidím, jak spolu jdou, povídají, smějou se ..takže pokud máte někdo podobnou potřebu, tak se mi prosím ozvěte na mého mailíka (aldrianka@seznam.cz) . Jsem z Plzně, ze Slovan. Ahoj

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY,NO SKODA...JSME Z PRAHY..A S TOU DEFORMACI TO ZNAM:-)JSEM TAKE SESTRA,ALE Z ARA... :s: TAK HODNE STESTICKA PRI HLEDANI ;) KDYZ TAK NEKDY PISNI A MUZEME ALESPON PRES PISMENKA POKLABOSIT ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že jste aspoň písnuly, můžeme si třeba čas od času napsat, jak nám to jde s prckama :a:

Rada bych,citim se stejne jako ty:) tatku mame taky porad v praci :r: ale jsem bohuzel z opacneho konce-olomouc :( :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka