dovolená

19.03.2009

Ahojky,tak mam od vcerejska dovcu :) ,vcera jsem byla u nove dr,strasne mila a sympaticka paní doktorka.uz nebude zadny agolutin ale ultrogestan a napsala me jeste na 2 mesice clostik :one: ,a za 2 mesice se mam prijit zas ukazat.no jenze jsme nejak zakecali :ooo: od kdy mam brat ten ultroš????poradi te nekdo?jinak ji budu muset volat,jo a mam ho brat 7 dni.
No a dnes v noci odjiždime do rakouska na hory,tak se tesim,super odreagovani :C/):
Jinak tenhle mesic ovu ani po clostiku nebyla takze mrchu cervenou ocekavam za tyden :\/:

Tak to je fajn,že jste si s doktorkou padly,jiná vyšetření jiná léčba určitě zabere s clostíkem neporadím nikdy jsem ho nebrala,tak bržím včech 20 at už nám taky ukážeš // zlato ;) :a:

Ahojky :) to jsem rada že se ti doktorka líbila :) Já tam včera byla taky! někdy mezi 9:30 a 10:30 - nebylas tam zrovna taky? poznala bys mě podle toho, že jsem tam jediná v čekárně slzela a většina mého oblečení byla černá, začala jsem zas krvácet tmavě s kusama (16.tt), přitom před týdnem nebyl už hematom vidět, a ted mi našla zas hematom a větší než předtím, tak mi bylo pod psa :( Ona je zlatíčko, probírala jsem s ní i jména na dítě :)
Tak máš nový vítr do plachet a třeba se ted líp zadaří - lepší psychika pomůže i ovulce :) klidně si k tomu ještě pij Jukla, taky pomůže. Utrogestan se bere po ovulce, tak já nevím - přibližně od 16.dc? a klidně až do konce cyklu, nemusí to být přesných 7 dní, každá to má jinak žejo, nebo radši se jí ještě zeptej, dnes tam je, jestli teda od 21-28.dc nebo jak byl ten týden myšlený...
Užij si hory a rozmnožujte se! :)

In reply to by Kašíkus

Ahojky,tak to jsme se museli akorad minout,ja tam byla tak od 10:55
Proc te ten hematon nemuze uz dat pokoj :( ,je to fakt nespravedlivy :§) .Drzim moc palecky aby se vydal co nejdriv pryc a uz se tam zadny nezabydlel.ale je videt ze junior kasikus-ka,je bojovnik-ce a ze ho prepere :one: .Tak hezky odpocivejte,bude to dobry :a:

Ahojky,
já jsem brala Utrogestan 16-25den cyklu. Jinak dovča určitě pomůže,my vyrážíme na lyže do Itálie v sobotu ráno,taky už se moc těšim a doufam že si odtamtud přivezeme malinkýho Itala :qu:

In reply to by Nunu29

cusik, ja brala utros hned na zacatku pro zvyseni hladiny hormonu a udrzeni tehu - nepomohlo. Myslim ze se bere po ovu. A ugmentin je stejne skoro jako placebo :-). Drzim vsechny palecky, aby jsi brzo mela //. Vsichni (vcetne me :-)), kdo si to prejeme si to zaslouzime!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky