POMOOOC...rok a jeden mesic snaženi? už ani nedoufám!!!!

18.03.2009

Ahoj maminky,těhulky a snažilky, prosím Vás o rady, už rok a jeden měsíc se snažíme s přítelem o miminko a stale nic. Ze začátku jsem tomu nechavala volnejší průbeh a az nedavno jsem si koupila kyselinu listovou a calibrum baby plan. Jestě jsem se docetla, ze kapičky Gynex nejsou k zahozeni, tak až prijdou vyzkoušim i je. O mimi se snažime zatim prirodni cestou, zkusim mu jeste par mesicu dat a PAK budu nejspise uvažovat o injekcich.
Nikdy v živote jsem nebrala HA, gynekologicke problemy taky nemam. Bazalni teplotu si merim a vychytavame plodne i neplodne dny. Snažim se nemyslet na mimco co by se mohlo v mem brisku urodit a stale nic. Menstruace vzdy prijde. Minuly mesic sice o tyden pozdeji, coz se u me nikdy nestava,ale preci.
Zkousime ruzne polohy, po styku nekdo doporucuje podložit si zadecek nebo lezet na boku se skrcenyma nohama, ale ty spermatka si nechteji cestu k vajicku najit.
Pritel ma spermie a jejich zivotnost v poradku, ale nedari se.
Ja uz zacinam byt zoufala, prosim o kazdou radu, co pomohlo vám, co Vám bylo doporučováno. Za vše budu nesmirne stastna.
Predem dekuji a tehulkam preji radosti s detmi a nam snazilkam HODNĚ ŠTESTI A BRZY V BRISKU ZDRAVE A KRASNE MIMINKO!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kamarádka taky zkoušela lecos. Pak si pořídila psa, uklidnila se, protože se soustředila na něco jiného a dítě prostě už tolik neřešila a bylo to...Méně stresu...

My také zkoušeli, co se dalo. A nevím přesně co zafungovalo, že jsem teď těhulka, ale byla to asi souhra náhod. Byla jsem po antibioticích (tedy oslabený organizmus), po souloži jsem vždy zdvihla pánev a prstíkem zahýbala čípkem, spala jsem jeden den vedle těhulky (prý se pak začínají tvořit víc hormony - prý pozůstatek z pravěku) a ještě jsem si začala měřit bazální teplotu a dělala si ovu test (soustředila jsem se na něco jiného a ještě ten měsíc jsem otěhotněla). Zkus určitě alespoň ten čípek. Hodně holek psalo, že potom otěhotnělo. Někdy se totiž ta mrška přilepí a nepustí sperma dovnitř...Držím :one:

Tak nám se to povedlo až po 2a půl roce,už jsem ani nedoufala že se povede a povedlo a dnes je nám 5 měsíců.Byli jsme u doktorky a chyba byla u manžela a poslala ho na spermiogram a dala mu vitamíny který mu chyběly a musel uplně vynechat pivo to prej způsobuje neplodnost,no a po 3 měsících co jsme to dodržovali se povedlo.Petra a Laurinka :a:

In reply to by Petra 26

je fakt, ze kazdy clovek je jiny, kazdemu skodi jina vec. pritelovi jsem spermiogram take navrhla, tak uvidim jak se zachova, ale myslim ze i to podstoupi, pac uz ma z toho naseho snazeni hlavu taky jk balon

In reply to by ha.nka

JO jo to je fakt :s: asi to nebylo tim pivem,ale v tý době jsem měla uplně jiný starosti než mimi,když jsem ale nedostla men.tak jsem si toho ani moc nevšímala protože jsem to měla rozházený z HA a nedostala jsem to třeba 3 měsíce,jednou ráno jsem si řekla ale já si test udělam no hle byli tam,no čučela jsem jak z jara a nechápala.Držim palce vám všem co si mimíska přejí at se taky povede.Pa Petra a Laurinka.

v týhle situaci bych určitě zašla na gyndu aby se mi doktor kouknul, jestli fakt ovuluju a jestli není problém s průchodností vejcovodů ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

O PRSTIKOVE METODE SLYSIM POPRVE, ALE ASI NA TOM NECO BUDE, PRITEL SE VZDY ZDESI KDYZ PO CHVILCE ZE ME SKORO VSECHNY SPERMATKA VYLETI......DEKUJU ZA RADU preji hodne moc stesti.

Ahoj, slyšela jsem, že taky cvičení podle Mojžíšové je dobré pro otěhotnění. Taky břišní tance, ale to je spíš taková příprava na těhotenství a snažší porod. Jinak si myslím totéž, co už tady bylo psáno - když něco moc chceš, tak to nedostaneš. Zkus na miminko nemyslet a víc ralaxuj, ať jsi v pohodě. Pokud jste oba v pořádku, tak se to určitě povede ;)

In reply to by hujikol

AHOJ, DEKUJI MOC ZA RADU, VYZKOUSIM I TOTO, TAKE JSEM O NI SLYSELA,ALE NEJAK JSEM SE K TOMU NEMELA. BRISTI TANCE JSEM DELALA ROK,ALE NEJAK TO NESNASELY ZADA. TAK JESTE JEDNOU DEKUJI

Ahojda,
pokud to nejde přes rok, doporučovala bych ti zajít na vyšetření tebe, ale i partnera. My jsme čekali 3 roky, ale teď máme 2 krásný 10ti měsíční kluky. Je pravda, že přes umělé oplodnění, ale to vůbec nevadí, hlavně, že jsou. Takže nevěš hlavu a říkej si, že tady ta možnost je a uvidíš ono to nakonec půjde i samo :s:
Držíme moc pěstičky a to že jich u nás je dost.
Měj se Jana

Ahoj, my jsme se snažili taky skoro rok. Jednou to vyšlo, ale skončilo velmi brzy samovolným potratem. To nás s partnerem tak nějak rozhodilo, vzdálilo. No a v okamžiku, kdy jsem se rozhodla, že od něj odejdu, tak jsem zjistila, že jsem těhotná. Teprve na začátku, potvrzeno jen domácími testy, ale cítím, že to tak je.
Takže asi opravdu funguje psychika, člověk nesmí bý umanutej. Možná se zkus na dva tři měsíce vykašlat na měření a počítání, vyraz s partnerem na víkend někam pryč, řekni si, že si dáš oraz a pak na to nastoupíš vědeckýma metodama. Kamarádka moc a moc chtěla, oplakala každou MS, přísně dodržovala nepití atd. a nedařilo se. pak se rozhodla, že vypne, dá si týden dovči, kde si bude užžívat a pak zase začnou znova snažení. Na dovči pařila a bavila se a co se nestalo?? No jasné, otěhotněla.
Takže nemyslet na to.
Gynex je dobrej, mám vlastní zkušenost.
Tak držím pěsti, hodně štěstí.

In reply to by zdeniska

Dějou se horší věci na světě:-) Žádná katastrofa, člověk prostě musí jít dál, to je jasný.
Ale opravdu, vyhodit snažení z hlavy je důležitý, máma říká, že tělo není blbý:-) a když moc moc chceš, tak se zablokuje. Nejideálnější je udělat si nějakej bezva plán, který se s těhotenstvím vůbec neslučuje a pak začnou fungovat Murphyho zákony:-)
Držím pěsti, nechte si dařit.

In reply to by xRachel

Mas asi pravdu, mela bych to z hlavy vypustit, jinak ze me bude cvok, jeste si najit cim se stale zamestnat a bylo by to. jeste musim na pritele, ten mi to do hlavy taky porad husti, sebemensi zmena v mem zdravi, povaze a on mi uz rika"nejsi ty nahodou tehotna! " ty reci mi to plaseni snad take vyvolavaji

Ahoj, :a: my se snažíme 13měsíců a pořád nic. Piju čaj od Juklů, papkám listovku a nic. :r: Po 12 měsících neúspěšného snažení jsem šla na gyndu. Dr my udělala testy na ovulaci a zjistila, že neovuluji. Dostala jsem clostylbegyt. MS jsem tento měsíc měla zpožděnou o 4dny, ale dorazila. Bylo to snad poprvé co jsem si ji přála, abych mohla začít brát clostík. Pokud se to nepovede ani potom, půjde manža na spermigram a pak se uvidí. Ale tahla cesta bude trvat jen půl roku, pak už by nás poslala do CAR :\x: . Přeji ti brzo // čárky na testíku a žádnej stres, to mimískovi nepomůže!!! :a:

Já jsem otěhotněla až 6 let po vysazení HA. Když jsem přestala na to myslet, a vzdala to, tak jsem byla najednou těhotná :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka