Holky, viděly jste včera zprávy na Nově??

18.03.2009

Tu reportáž kdy opět mluvčí ČSSZ popřela, že je jakékoli zpoždění mateřských nebo nemocenských??? No já jsem se zase vytočila jak závit :w: Jí asi ukážu svůj stav konta krá** jedné. :spid: :spid: :spid:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Verčo, tak to docela lituju, že jsem reportáž neviděla. Jsem taky od 2.1. na nemocenské. Už jsem si aspon obvolala, kde je problém, že účetní to odeslala z pražské centrály na ostravskou ossz až 16.2. a na nemocenské jsem poprvé, tak jsem se informovala i kdy to posílají a prej po 20tém každý měsíc. Takže tento, max.příští týden vydržím a pak podávám stížnost. Člověk poctivě odvádí měsíčně na soc. a zdrav. přes 4litry měsíčně a když se mu to má vrátit tak prachy nejsou?Bordel je slabé slovo! :oci:

no a co kdybychom napsaly na novu sve zkusenosti? urcite maji nejaky mail?? ja mam penize sice zpozdene teprv par dni, ale tohle je sila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to se vsaď, že kdybych jí potkala, tak v klidu nezůstanu :spid: :n: Nejhorší je, že člověk nemá možnost dovolání. Já sice budu posílat stížnost, ale tu stejně zametou pod stůl, jak se jim to bude hodit :spid:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to máš teda naprostou pravdu!! já se fakt děsím toho co bude dál... :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jako první co dělám na netu je kontrola účtu, jestli se už konečně...nezbývá než čekat...já teda k tomu ještě přidám písemnou stížnost...dneska dostanu od právníka do mailu náležitosti a hned to pošlu...protože jen tak jim to prostě projít nesmí!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ono nám toho moc jiného než čekat nezbývá :r: Volat tam nemá smysl, protože ty úřednice s tím nic neudělají, protože tenhle systém je prostě k ničemu...řekla bych to i jinak, ale nechci Elišku učit sprostá slova...už si jich vyslechla dost ohledně téhle záležitosti :O

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je pravda...nějak to dopadnout musí...je fakt, že budu mít co jíst a kde spát vždycky, takže můžu relativně v klidu...horší to mají maminky, které jsou samy nebo jsou bez peněz oba :O

Ahojky,
viděloaj jsem je a naštěstí se mně to netíká, ale taky mně to rozčílilo, chtěla ybch je vidět, jak by žili se stovkou v peněžence tři dny.. Ovšem co víc mně ještě nabudilo bylo, jak ta matka týrala svého syna :jawdrop: Bylo mně z toho šoufl :sick: :sick:

Já jsem byla na neschop. od 1.9., za září přišly penízky v poho. Ale pak jsem to chtěla posílat na účet (ne složenkou, poradila mi to paní s OSSZ, řekla, co mám pro to vše udělat) a v práci účetní to nějak nestíhala na OSSZ posílat, takže další penízky (za říjen a listopad) mi přišly 23.12. Dokážete so představit naše předvánoční nákupy......
Teď jsem od 10.3. na MD, tak su zvědavá......určo dám pak vědět. Hlavně, jestli účetní ten papír poslala...

In reply to by Ivett

Tak to já byla loni kousek října a celý listopad doma peníze mi přišly normálně - loni to vyplácel zaměstnavatel, takže mi to přišlo normálně na účet jako výplata. Letos se mlátím do hlavy za to, že jsem "nepřechodila špinění" - to asi chtěli! :spid:

Videla jsme to...a jsme zvedava na me...jsem od listopadu na nemocenske a nastesti to bylo postaru takze v pohode...tedka jsme od 16.3 na materske a uz vcera kdyz jsem to vyjednavala u sve mzdove tak me ujistovala ze to urcite nebude poslano vcas...myslim penize...ze jsou tam cekatelky uz od ledna...no nevim z ceho budu ziva....
Michalka

In reply to by Michalaaa

No Michalko je to teď fakt síla...já čekám opravdu na nemocenskou ještě za leden a bohužel nejsem zdááááleka sama. Nevětší problémy má Praha. Holky co nepatří pod Prahu (je to podle sídla firmy zaměstnavatele) tak tu i některé psaly, že naprosto v poho dostaly peníze a některé i mimopražské taky ještě čekají...je to jak kde :O

Já z toho byla taky naštvaná!!! :pig: Spousta z nás nemá nemocenskou a PPM už od ledna a oni šlapu jako normálně??? No, pí..!!!!

In reply to by Tez

no oni nešlapou jako normálně jenom ta pipka si to asi myslí :s: nebo to ví, že to tak není a nechce aby to prosáklo nahoru...fakt nevím...každopádně já už začínám být fááákt nervózní...nebýt vracení daní tak asi nedostanu žádné peníze ani v dubnu tímhle tempem :r: :r: :r:

Ahoj, no zrovna jsem byla ve sprše, ale volala mi rozčílená mamka. Jak už jsem psala tak dělá na nemocenském oddělení a všechny z tohoto oddělen chodí do práce i v sobotu aby se vše stačilo vyplatit. Mamka jí proklínala do horoucích pekel a řekla že by si ta krá....měla jít sednou místo nich a makat, pak by poznala že je problém, kterej se vyřeší bůhví kdy.... :a:
Už dlouho jsem mamku neslyšela tak rozčílenou-chudák... :00:

In reply to by JaMiOn

Tak to teda Tvojí mamku naprosto chápu, protože díky ní tam teď budou mít tipla bych tak 2x víc hoooodně nepřijemných telefonátů denně, když ta pipina řekla, že si za to můžeme samy. Néé může za to to ten idiot, který tenhle "úúúžasný" systém vymyslel a protlačil. Já tu ženskou mít poruce, tak jí snad uškrtím opravdu. NEUVĚŘITELNÉ!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka