Krava nebeska

16.03.2009

Ahoj holky, vim, ze to sem uplne nepatri, ale musim si postezovat :-( ted jsem mela priserny vystup z nasi sousedkou z baraku. Bydli vedle nas hrozna cuza, ktera pise anonymni vzkazy vsem sousedum (jedni moc bouchaji dverma, dalsi kouri na balkone, dalsi chodi s moc zablacenyma botama po chodbe). My si nechavame delat loznici a remeslnici to rezou od ctvrtka na chodbe. Samozrejme je z toho bordel, ale kazdy den to po sobe uklidi, zametou, takze se nikdo pilinama nebrodi. Omlouvali jsme se vsem, co bydli na te chodbe, ze budou jeste dneska pokracovat a ze to definitivne uklidime dneska vecer, protoze se nam samozrejme nechce myt kazdy vecer dvere, stirat vypinace a delat takove ty jemne prace. Jsem domluvena i s uklidovou sluzbou a nikdo v tom nevidi problem.
Ta pica (omlouvam se za to slovo, ale je fakt prihodne) na me ted prisla jecet, jaky jsme prasata, ze bude pozadovat nahradu rohozky, ze nas uda (doslova). Je to bohuzel takovy ten typ pavlacove stekny, co jeci deset minut a vubec jsem se nedostala k tomu, abych rekla jedine slovo. Nejsmutnejsi na tom je, ze je to holka tak v mem veku, je ji kolem triceti, ja jsem v osmem mesici, pres bricho si nevidim, ale to ji samozrejme ani v nejmensim nevadi :-(
Ach jo, az prijde manzel z prace domu, budeme to muset jeste doresit, asi ji s tou novou rohozkou umlatim. Tak jsem se vykecala a hned je mi lip :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky tak trochu vím o čem mluvíš... Sice nebydlíme v paneláku, ale rodinném domku, zato máme souseda který nám taky pěkně ztrpčuje život. Bydlíme s manželovými rodiči, jsou tu dva samostatné byty. Ten soused píše anonymy, obtěžuje v nich tchyni a to docela dost drastickým způsobem, vyhrožuje že nám otráví psa apod. Nejhorší je, že s tím bohužel nemůžeme nic dělat, máme strach že by se mohl pomstít, je strašně zákeřnej. Navíc nejsme jediní komu strpčuje život. Něco se mu nelíbí, tak hned udělá nějakou blbost, která bohužel ubližuje ostatním. Je to důchodce, nemá co na práci tak prudí.

In reply to by kaacenkaa

:-( to je fakt strasny. Nejhorsi je ta bezmocnost, kdyz vis, ze s tema lidma nic nezmuzes. Po dobrym to nejde, po zlym taky ne (nehlede na to, ze se ti ani nechce snizovat se na jejich uroven) a jen ti otravujou zivot :-(

In reply to by baroch

když přišel poslední anonym, že nám otráví psa protože běhá po zahradě a štěká, tak si to s ním švagr chtěl jít vyříkat. Nejhorší je, že mi mu nic nedokážeme, dopis byl poslán dokonce i z jiného obvodu!!! Nakonec sme to švagrovi vymluvili, aby tomu psovi fakt nic neudělal...

Ojinka

Ahojky tak to mi připomíná když my jsem dělali rekonstrukci jádra. Je fakt že jsme bohužel bydleli cca 100km odtud takže nás sousedi jen bombardovali telefonama ale i tak to bylo veselé. Bydlíme v přízemí no a samozřejmě když se to jádro bourá tak je hluk a prach a to vše co k tomu patří. Chlapi si tu po sobě každý den na chodbě i vytřeli takže si myslím že co se týče špíny si tu nemohl nikdo stěžovat ale i tak se našlě sousedka která bydlí ve 4 patře že příteli do telefonu vynadala že se tu pořád jen práší a kdy už konečně s tím budou hotovi že nikdo nemůže spát že je tu bordel.... No s hrůzou jsme volali do firmy co se děje a tam nám řekli že pracují od devíti do čtyř a že později rozhodně nehlučí nebouchají ani nic podobného aby neobtěžovali sousedy. Nakonec z té sousedky vypadlo že měla během té rekonstrukce jednu noční takže po ní že se nemohla vyspat. Zrovna nám tu bourali betonový výklenek. Jo a taky byl problém že všude na zábradlých byl prach a blabla. Takže ve chvíli kdy skončila rekonstrukce my se nastěhovali já vzala kýbl hadr a šla jsem ten strašný bordel po celém baráku uklízet. Když mě tam potkali s kýblem jiní sousedi začali se mi smát a ať to neřeším že tu byl sice přes den hluk ale nic tak strašného a řemeslníci si vždy po sobě uklidili. No a co se týče toho zábradlí tak to snad nikdo nemyl co ten barák stojí takže jsem byla moc ráda že mám rukavice a otřela jsem to fakt jen od toho údajného prachu. Koukám že se všude najdou nějaké krá... A ta naše je taky mladá holka kolem 30. Rohožku teda po nás nikdo nechtěl a ještě že tak. Asi bych do ní nějak našila kilové závaží a mlátila a mlátila.... ta vaše by si to rozhodně zasloužila. :s:

In reply to by Ojinka

Ahoj Ojinko, diky moc za podporu :-) to bude fakt uplne stejna situace. Remeslnici taky delaji od deviti do peti, jen ve vsedni den, abychom rusili co nejmin lidi. Jeste jsem se kazdemu na patre zvlast omluvila za bordel a vsichni (krome tehle cuzy) rikali, ze je to pochopitelny a uplne v pohode. Ja bych chapala, kdyby jsme delali bordel mesic v kuse, ale je to treti den, dneska koncime a je to poprve za ty ctyri roky, co tady bydlime, co neco podobnyho delame. Ach jo, uz se nemuzu dockat vecera, az si strihneme druhy kolo :-(

HM, ssi bych se s ní vůbec nebavila a vysmála bych se jí do obličeje, ale to umlácení rohožkou bude asi nejjistější :s: :s: :a:

Je to pravda! Mrnous me po tom vystupu zacal kopat jako blazen :-( necham to na manzelovi, aby to doresil, rikal, ze se hned po ceste z prace stavi pro novou rohozku :-) je to fakt smutny, jaci jsou nekteri lidi hulvati

AHOJKY,SOUHLASIM S VODNANKOU...NECH TO NA DOBU,KDY BUDE MANZEL DOMA A AT SI TO S NI VYRIDI ON...TY SE TED V TEHU NENERVUJ...TO MALE SI TO TAKE NEZASLOUSI...BUDTE OBA V KLIDKU :)
A JESTLI TE UKLIDNI,TAK MOJE MAMKA MA SOUSEDY,KTERI BY SNAD STALI I ZA TO,ABY JE CLOVEK DAL DO TV...TAKOVOU VERBEZ A HUMUS JSI SNAD NIKDY V ZIVOTE NEVIDELA :( :jawdrop: CELA ULICE A SIROKE -DALEKE OKOLI JE NEMA RADO...JOOO,SOUSEDY A PRIBUZNE SI CLOVEK NEVYBERE.. :00:

Diky moc za podporu! Je mi hned lip! :-) Volala jsem to manzelovi a strasne se rozcilil, jak se nekdo muze takhle chovat, rikal, ze ji nejdriv propleskne, pak nastrika barvou na tu rohozku kosoctverec a nasledne ji s tou rohozkou umlati :-)) Pripadam si jako slepicka, vubec se v takovych situacich neumim chovat, jenze co se da odpovedet na to, kdyz na vas nekdo deset minut rve: "To by me zajimalo, jak to vypada u vas doma, kdyz delate takovej bordel na chodbe. Ja vas udam, vy prasata....." a nenecha si do toho vstoupit. Musela bych na ni zacit jecet uplne stejne a nejspis bych se neudrzela a byla i vulgarni..... k cemuz stejne nejspis dojde vecer, az bude mit ten vystup pokracovani :-)

:) tak to já bych jí asi teda taky umlátila tou rohožkou...tak kup novou a do hlavy :s:
Je to fakt smutný, že už takhle mladá holka je taková :r: Plně chápu tvé rozčílení, já kdybych byla v 8mým měsící, tak se asi neudržím a hned jí praštím.......ikdyž já jsem spíš taková, že když je někdo takovej, tak se mu vyloženě směju do ksichtu a usmívám se jak sluníčko na hnoji a to pak máš vidět, jak je to vytáčí ještě víc.

No přeji pevný nervy, protože nechci tu paní vidět v 80 :s: :s: :a:

No tak to je teda pipina :s: . Jj, sousedy a lidi v baráku vůbec si člověk bohužel nemůže vybrat ..... však si jistě četla, jaké problémy my taky máme v baráku. Nejhorší je, že se nikde nedovoláš a ti řvouni to vědí .... kašli na ní a počkej na manžela, ať to s ní vyřídí on ..... přeci se nebudeš nervovat s bříškem, ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky