maminky prosím vás kdy vám chodí penízky?

16.03.2009

ahoj maminečky,mě to tento měsíc poprvé neplatí zaměstnavatel a ještě mi nic nepřišlo :n: vyběhané to všechno mám a nic. Kdy to tak chodí? Jsem na tom docela závislá. Ještě musím podotkout že mi to platí pracák. Děkuji moc za odpověď a pěkný den :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ale je nás buhežel docela dost. Mluvila jsem s jednou koleginí z práce. Prý volala na sociálku a nejdříve ji řekli, že to pošlou. Podruhé ji položili telefon a pak už ji to nikdo ani nezvedl. Nevím co si myslí. Z čeho máme žít a platit splátky? Ona nedostala 3měsíce peníze a má dvě velký děti. No to jsou ty jejich novinky. Tak doufám, že budeme mít co jíst a neuvalí exekuce, až nebude na splátky.

In reply to by Hannka01

to je šílený,můj přítel celý měsíc marodil,takže taky stále čeká peníze od státu,takže nemáme nic. A co chudáci maminky které jsou samy a nepřijde jim to tři měsíce??? No za tohle bych vážně střílela,nemám slov :00:

mě zatím platí zaměstnavatel a penízky mi chodí 10.-11. ale u nás to pracák posílá na účet 15. a složenkou okolo 20. kámoška mi říkala, že ještě 25.peníze neměla - tak si to dala na účet a je to už v pohodě :s:

Přeji ti, aby jsi penízky dostala co nejdříve :///: :a:

Čauky, taky jsem tu nechávala takový dotaz. Už mě platí sociálka a ještě mi nepřišly žádné peníze. Doufám, že to bude v pohodě, protože už je to docela problém. Tak držím pěstě. Čauky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky