Cévkování :-(

15.03.2009

Ahoj holky prosim o radu,pokud máte zkušenost s cévkováním. Mám strach,že mi ho budou dělat. :-( od pondělka nastupuju do nemocnice,kde mi budou dělat i testy na ledviny a odebírat pravidelně moč. Jenže já se nemůžu pořádně vyčurat. Jsem z toho teď úplně orosená na čele,protože se mi hrozně chce a nejde to:-( tak jsem ještě na chvíli sedla k pc. Našli mi bílkovinu v moči,tak mám strach,jestli nemám i infekci ledvin. Nejhorší je,že je to mnohem horší v noci. Přes den se vyčurám celkem bez potíží. Máte s tím zkušenost? Hodně se bojím bolesti. Díky

Ahoj holky,tak už to mám za sebou i s pobytem. Dnes nás pouští domů. Ale můžu tam být každou chvíli znova,kvůli tlaku. Ale zvládla jsem cévkování a fakt to nic nebylo. Jen sem po tom trochu krvácela a trochu to štípalo

ahoj mě to bylo velice nepříjemné, ještě kor když se mi špatně čůralo. ale to co nastalo po tom sem valila oči .... když jsem šla čůrat tak jsem se musela chytnout stěny a spadla mi i slzička... tak nehorázně to pálelo....nikdy bych na to už nešla Denuliiinka

Ahojky,
vazne se neboj.... Zazila jsem jak cevkovani, tak veskere vysetreni mocoveho mechyre a trubice (vytery, cystoskopii a pak jeste jedno dost hnusne vysetreni) cevkovani Ti muze byt neprijemne, ale rozhodne to neboli.
Tak se neboj, to bude dobre...budu drzet pesticky...

Mě cévkovali dvakrát, nemusíš se ničeho bát, je to trošku nepříjemné, ale dá se to vydržet. Jsou tedy daleko horší věci. Tak se opravdu nebóóój!!!!

tak já mám cévkování taky za sebou a jsem celkem posera, ale tohle se vydržet dalo, nebolí to, jen je to trošku nepříjemné, ale jenom chviličku. Určitě znám daleko nepříjemnějších věcí. Neboj, to bude v pohodě :)

Ahojky to mě mezí, co tě čeká, nebolí to, pro mě to bylo strašně nepříjemné, ale šla jsem tam s přesvědčením, že mi to pomůže :one: , že je to pro dobrou věc, tak jsem to nesla líp, jen mě to potom strašně nutilo na WC, myslela jsem, že se počůrám, ale pak ta úleva, neboj, jsou horší věci :00:

cévkování vůbec nebolí je to nepříjemné,ale dá se to vydržet.Rozhodně se toho neboj :) Jsou horší věci neboj zvládneš to :a:

Ahoj já s tim zkušenost mam, ležela jsem v nemocnici, protože mě v 16tt bolelo břicho. Myslela jsem, že to nic neni, ale ráno v 5 mě vzala sestřička na kozu a píchla mi mezi nohy nějakou stříkačku a než jsem se zeptala, jestli už mam začít tak byla celá naplněná, hodně to štípne a mě pak frnda pálela celej den:))ale někdo říká, že mu to zase moc nebolelo. Nic to neni neboj

ahojky... vůbec se nemusíš bát!! fakt to vůbec nebolí... a držím pěstičky at vše dopadne dobře :-)

Ahojky,cevkovani se neboj,nic to neni!!! Cevkovali me dvakrat u porodu a po.... ani jsem to necitila..a kdyz rikas,ze se nemuzes vycurat,tak se ti potom ulevi!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka