Těhulky s vel.44 :-((

15.03.2009

...kde nakupujete těhu oblečení. Vím, že se to tu řešilo, CA ani HM :n: ,z internetu také ne, spíše nějaký obchod přímo pro těhu?? V Plzni asi nic neexistuje, tak mi zbývá Praha :( . Jsem z toho zoufalá. Chci jen nějaké normální triko, tuniku nebo něco obdobného.... Ale za rozumnou cenu. Chci něco nemožného??? :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky mám vel. 44, kalhoty jsem koupila v HM, tříčtvrťáky v CA, ale to píšeš, že nechceš. Trička jsem nakoupila v Tescu, v Plzni na Rokycanský. :) Něco v Cheeroke a něco , nevim, jak se ta značka jmenuje, od F... :) Nebylo to sice těhotenský, ale kolem 200,- a dlouhý, volný, střižený pod prsama. Nosim to i teď, malýmu už bude půl roku. taky se mi nechtělo dávat za to moc peněz na takovou chvilku.

In reply to by skořice

nu já byla i v Taku:-( , potřebuji trošku delší...no půjdu to prozkoumat znovu...a do Tesca zajedu také...moc děkuji za typ. Dávat 1500kč za triko(tuniku) :n: ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) no já se těšila, jak se budu chlubit bříškem v nějakých pěkný tričkách aj., všude jsem jich viděla haldy-dlouhý, široký... a teď :n: bud jsem slepá nebo se mi změnil vkus... no ještě se můžu schovávat v bundě, ale za čas...musím něco ulovit :///:

jestli některá máte zájem, tak vám prodám těhu kalhoty z CA (tak za 700 + postovne), vel. 4O ale je docela dost velká. Já jsem je měla asi čtyřikrát na sobě, protože mi pořád padaly, měly docela prostornej pás na to bříško a musela jsem si koupit takhle velký protože jsem vysoká 180 cm. Budou ideální pro těhulku tak do 175cm. Mají lycru, takže se dost prizpusobi :) Kdybyste nektera mela zajem, tak pisnete :) Kdyztak vam to premerim :)

Ahoj zkus Takko,to je taky v Plzni,a má tam pěkné tuniky i do 600,-
Ráda tam nakupuju,poněvadž tam maji větší velikosti.Nakupovala sem tam i před těhu a ty tuniky co jsem si koupila před těhu tak je nosím dodnes a to jsem 32+5 tt.
Jinak těhu kalhoty sem koupila v CA za 900,- vel. 44
Tak ať se ti podaří nakoupit :\x: :one: .

já koupila v CA pěkný dlouhý těhu svetr, 44/46 za 250 - byl v akci
trika s dlouhým rukávem jsem koupila dvě, pravda, každé za pětikilo, v akci v Espritu, ale nejsou těhu, jsou normální, ale hodně dlouhé = budu je moct nosit pak i normálně
stejně jsem koupila tři normoš tuniky s dlouhým rukávem
těhu kalhoty mám dvoje, jedny z těhu prodejny, ale jsou esprit, a jedny z CA

ještě se chystám na podprdy - ze 75C mám 75E, a v mothercare mi není dobře ani jedna, prostě mi nesedí, tak mám jednu dražší a kvalitnější. zatím jsem v 32tt, prsa mi už nerostou, ale pevně věřím, že se mi nenalijou o další velikost po porodu.... a teď mě dostala kamarádka, že prý se jí prsa nalila o dvě velikosti... bojim bojim!!!

In reply to by reina

Ahoj Reini tak tobě takhle rostou ňadra jo?Mě teda taky asi trochu vyrostly ale to je spíš tím jak sem celkově celá ztloustla ale podprsenky nosím pořád ty samé co sem nosila před těhu 75B/C jak kde to mají číslované:n: Dokonce i svetříky pořát nosím S-M- sem zvědavá jak moc se mi teda zvětší po porodu- abych se nedivila :!k: :!k: A co jinak už se u tebe "něco děje"?Já jdu k dr ve čtvrtek tak sem zvědavá co mi zase poví....Pa Martina.

In reply to by reina

když já jsem hrozná, po prvním neúspěchu utíkám se slzami na krajíčku....takže většinou do dalšího krámu se už většinou nedonutím. Po porodu se mi také prsa nalily o dvě čísla, a pochybuji, že pokud budeš mít dost mlíčka, zůstanou stejně velká. :?

ja mam velikost 44 a 46 normalne. koupila jsem hezkou tuniku a tehu kalhoty v praze.V obchodnim centru Šestka v obchode mimi mami. Kalhoty me staly 1500 a ta tunika asi taky tak. Neni to nejlevnejsi ale dobre se to nosi. je to pohodlne a i pekne obleceni. Maji i vetsi velikosti...Ja to muzu jen doporucit!!!

In reply to by Silviska

To sice nevím, kde je , ale manža určo ju. Tak tam mrknem, jedem ve čtvrtek. Ale patnáctset :00: za triko, které budu nosit 4 měsíce? Ach jo, asi mi nic jiného nezbyde :( . Děkuji za typ.

já mám podobný problém - 178 cm,hodně dlouhé nohy a velká prsa - normál 80 D,teď 95 E,potom asi F :00: ...kalhoty jsem nakonec sehnala v CA - nosím je celé těhu,protože na těhule je vše strašně drahé :( ,ale taky proto,že se v nich cítím skvěle - jsou moc pohodlné a v rámci možností v nich vypadám dobře. Vršky moc neřeším - nosím to co z mého šatníku ještě obleču a z CA mám akorát jednu soupravu - triko s dl.ruk.a svetr - vypadá to taky dobře,ale těch peněz! Jsem už 34.tt. ,tak to snad už nějak doklepu. Největší problém jsem měla sehnat kojící podprsenku 95 F - nakonec jsem jednu na objednávku sehnala,ale byla opět drahá a nelíbí se mně...jsem ale ráda,že vůbec nějakou mám! Přítel má stejný problém s riflama - má 205 cm a sehnat jakékoliv rifle je pro nác horor!!! :00:

In reply to by zavoma

No já právě také těhu kalhoty koupila v CA,sice nejsou úplně dlouhé, jak jsem zvyklá, ale ted jsem si je k vyšším zim.ohrnula(jakoby 3/4) a je to v poho,ale ten hořejšek mě ničí. Nemám ráda nakupování,ale dnes jsem se fakt překonala a prohrabávala,ale bud jsou v Plzni samé silnější a jsou hned ty velikosti pryč, nebo vedoucí neobjednávají dostatečné velikosti.Velikostí 34/36-38/40 tam byla halda. Prsa mám90/C, přeci nic zvláštního, a pohodlnou a hezkou pod 800kč také neseženu. Dnes tam měli úžasnou zelenkavou soupravu...na ale neeee na mě!!!! :r: Už ani manža nechápe ://: a je ze mě zoufalý

In reply to by Ivka

menších velikostí mají habaděj - ale já si zas tak velká nepřipadnu :n: ..ty máš aspoň menší prsa :one: Přitom když se podívám kolem sebe,fakt by mě zajímalo,jak to řeší ty ostatní "větší" holky! :? Spousta jich má prsa větší než já a taky přece někdy kojí :n: ?! A o ostatních rozměrech ani nemluvím :( To my jsme ze sebe zoufalí oba dva :s: - jak kdybychom byli nějací dinosauři :///:

In reply to by zavoma

jj, fakt mám pak vždy po náladě, když mrknu na cedulku-vel.44/46, říkám si super, ikdyž už od pohledu se mi to zdá menší, ale co zkusím....a škoda mluvit.... Opravdu by mě zajímalo, kde nakupují ostatní, fakt snad jednou nějakou paní oslovím :s: , můj chlap má naštěstí Jen 183, takže problém nemá, to si vždy vyžeru já...

Těhu kalhoty jsem měla půjčený, ale trička jsem měla z CA. A to mám velikost 48. Neboj určo něco seženeš. :a:

In reply to by miia

:jawdrop: a tos tam dostala normálně??? Nebo jsi čekala na zboží?? :///: Já vždy, když tam vlezu, tak max.velikost 40/42 a když náhodou větší, tak se mi nelíbí :n: , přitom myslím, že nejsem vybíravá ://: , chtěla bych něco úplně obyč, ale ne šedivý, hnědý...něco trošku veselejšího.... A na netu se bojím nakupovat pod nešní zkušenosti z CA, kdy standartní velikost mi byla na nos :r: :r: :r:

In reply to by Ivka

Ne normálka jsem to vzala z věšáku. Mám ráda CA v nákup.centru na Smíchově u Anděla a to na Bubějovické na Praze 4. Běžně tam nakupuji v jejich kolekci XXL, mají krásný trička, který mi zůstali i po těhu. A neodolala jsem tričku s otiskem nožiček. To jsem vždycky moooc chtěla. A co mimibazar, ten jsi nzkoušela. Holky tam taky prodávají zajímavé kousky. :a:

In reply to by miia

to triko s otiskem nožiček je hnědé za 5set? to jsem tam viděla a i zkoušela, ta hnědá :n: ,možná jsem přeci jen vybíravá, myslela jsem si na něco veselejšího-světlejšího....Já přes net na sebe nic nechci, nemůžu, vždyť ty vel. jsou pokaždé jiné...dle výrobce. Anebo když na něco narazím, tak mi z toho leze bříšku už teď, co teprve dýl (jsem 23tt)

Ahojky jakto že si nesehnala nic v HM?Já mám odtamtud super kalhoty ve kterých mám dokonce i hubenější nohy než ve skutečnosti :s: :s: :s: .....mám velikost 38-40 ale vím že tam měli všechny velikosti.....A co CA?Nebo mothercare?Ted se i dost prodávají různé volné tuniky které nejsou určené pro těhu ale perfektně se hodí- já mám např ze Zary...Pa Martina.

In reply to by lola11

Ted jsme přijeli z Plzně, byla jsem tam u ex pro kluka,a jsem zas rozhozená, alespon co se týká Olympie. V těhu jsem přibrala zatím 2kg, takže vel. "hořejšku" mi zůstala, dle domácích triček, ani prsa nevyrostla, měla jsem 42-L jak kdy a jak co. V CA jsem vyzkoušela vše možné, měli tam celkem pěkné delší trika, která by se dala nosit i po těhu. Ale ty velikosti.....XL-rukávy škrtily...no prostě jsem to zas v autě obrečela, zas taková matrona nejsem :r: ://: , v CA jsem si koupila už dřív těhu džíny a max.spokojenost, takže kalhoty mi stačí...ale něco nahoru je asi pro mě nemožné, bud je to krátké(mám 180) nebo úzké :r: :r: :r: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka