poraďte klučičí jméno

13.03.2009

zdravíčko,
tak jsme po šesti měsících změnili původní výběr. Z Michaela na Františka, protože manžel se konečně odvážil mi sdělit, že Michael je jako Schumacher, kterýho nesnáší, že Michaela nechce.
Mě ale zase nesedí moc František k maďarskému příjmení Szabó.
Navíc jsem si dala podmínku, aby tam nebylo R, nebo tak abych, ho já mohla oslovavat oslovením neobsahující toho písmeno, které špatně vyslovuji.
Svátky v prosinci prosím nenavrhujte, mě by se třeba Adam taky docela líbil, ale mít svátek 24.12. to bych mu neudělala.

Předem díky za spolupráci Papa.

P.S. Pokud se vám líbí František Szabó tak to taky napište, třeba si na to zvyknu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mně by se líbil Kevin Szabó. Kevina jsem chtěla já, ale k našemu příjmení se to nehodí a mamka byla proti, tak budem mit nejspíš Matyáška. pa

já mám Daniela jenže ten má opravdu svátek v prosinci, týden před vánocema. Takže mě se třeba líbí Matyáš, Vojtěch, Dominik, David, Patrik jenže tam je to R. No víc mě nenapadá. Hodně štěstí při výběru.

Ahoj, františek szabó zní docela hezky. Pasuje to k sobě, ale chápu že z toho jména nejsi moc nadšená. Co takhle Jakub, Matyáš - i když to končí š a přijmení začíná s, tak to by k sobě moc nešlo. Matěj, Daniel, Dominik, Vojta. No jmen bez r je pro kluky méně. Když nechce manžel michaela tak dejte Michala-je to stejné jméno ale nebude mu připomínat schumachera

z vašich návrhů bohužel ani jedno neprochází. Lukáš už se jmenuje švagrův syn takže smůla.
a martin je zas můj synovec, takže v by vždy jedna z babiček měla 2 vnuky se stejným jménem. A jakub už je taky zadaný.
Nikolas Szabó tam se ty eska dost melou, vyslovit to najednou je skoro jazykolam,
Sebastian Szabó - iniciály SS ? to snad taky radši ne i když to se mi líbilo snad nejvíc.
Filip byl zas v naší rodině vždycky pes (tuším 3 za sebou až teď má mamka papírovýho šlechtice, který měl jméno už daný)
No nevím jestli něco vůbec najdeme, jenom jste mě utvrdili, že František opravdu nic moc.

já chtěla sebastiána nebo tobiase a manžel nicolase ale nakonec máme erik.... mě by se líbilo k tomu příjmení jméno lukáš... :a:

Ahoj moje ségra má dva kluky Tomáš,Michal,a já mám taky Tomáše a teď čekám Dominika.K tvému příjmení by šly tyto všechny.Upřímně František k vašemu příjmení nejde.Musí to trochu znít.Taky je pěkné Nicolas.Tak snad jsem trochu pomohla.Markéta

Já mám doma jednoho synka Lukáška a teď každým dnem čekám druhého-Kryštůfka. Mám kamaráda a jmenuje se Lukáš Szabo. Takže navrhuji Lukáše :-)

ahojky ja vzdy argumentuju tim, jak mu budou ostatni rikat .ja znam Frantisky dva a vsichni jim rikaji Fano :00: to je hruuuza....
co Martin,Petr, Richard.....je to tezke :°:

A co Martin, to je takový univerzální?
Jinak já jsem znala Attilu Szabo, ale v tom není "R", že :s:

Me by se libil Robert Szabo, ale kdyz nechcete to R, tak Daniel, Samuel, Filip, Mytyas, Tomas Szabo, prijmeni mate dobre, k tomu jde snad vse :a:

ahojky, my kdybchom čekali klučinu, tak by to byl Filípek nebo Martínek, ale budeme mít Terezku :cc): :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka