Fotečky bříška

09.12.2007

Tak jsem si vyfotila nový bříško, dnes jsem podle PM 19+5 a podle UZ 20+1 a dám tam fotečku z 12+5 pro srovnání:))) jo a taky puget k třicetinám od přítele...ten je nejhezčí:)))

Koukám ,že se bříško začíná zaoblovat, počkej teď poroste závratnou rychlostí:-)))
Dodatečně všechno nejlepší k narozkám, ty růžičky jsou fakt úžasný:-)

In reply to by Ditousek

Taky jsem na sobě začala už tak od 10tt pozorovat, že to není moje bříško, ale když jsem to někomu ukázala, tak mi tvrdili, že jsem pořád stejná. Prostě se to jen začínalo vyplňovat, na což jsem nebyla zvyklá:-))

In reply to by Ajka007

No hlavně aby to ustála ta chudinka kůže na bříšku tu expanzi, ale to je stejně na genetice a ikdyž bude člověk mazat jak oteklej, tak si nepomůže, jen tomu svědomí ulehčí, já tak v skrytu doufám, že budu po mamce, tak bříško měla pěkný bez prasklinky!

In reply to by Ajka007

A čím si bříšečko mazala? No na prsíčkách ty jizvičky pak nejsou tak hrozný když vyblednou. Ukazovala mi to dneska kámoška a hlavně ty prsa víc schováš, mě děsí ty paní s tím povoleným popraskaným břichem se svetýrkama nad pupek a to nemyslím, že by zrovna minulý týden rodili. To je děs, trošku soudnosti by neškodilo:))) ale on to každej tak nevnímá!

In reply to by Ditousek

To je pravda. Už teď je mi jasný, že i kdybych se po porodu vrátila k původní váze, tak to bříško už nikdy tak plochý nebude, takže půlku triček můžu rovnou vyhodit. Já určitě soudná budu a už teď mám hrůzu, jak se tolika kůže na bříško zase sroluje:-(( Máš pravdu, že na prsou to není žádná tragedie...to schovám, ale bříško by bylo horší. teď používám Dermacol Enja, ale jestli je to tím krémem, tak to netuším!!!

Holky máte dost podobné fotky s čarodějkou,já vím že jsou každá jiná,ale když jen tak mrkneš tak musím dávat pozor kdo je kdo

Máš malé bříško ale pěkné, však ono se zvětší. Švagrová měla taky malé bříško a necelý měsíc před porodem jí pěkně vyrostlo:-))) Kytička je moc pěkná

Tak teď nevím, která fotka je která. Mě to bříško přijde na obou stejný, stejně malinký. Ale já ho taky měla pořád pidi pidi. Až teď poslední 2 tejdny trochu povysrostlo. Jinak kytička je překrásná.

Omlouvám se chybička se vloudila, teď jsem podle PM 18+5 a podle UZ 19+1, jsem z těch tejdnů nějaká zblblá:)))

Tak pravda,že i v tom 18 to bříško moc nemáš to je asi blbě nafocená fotka,ale ono to přijde neboj,kytka je NÁDHERNÁ

In reply to by Barbina

No tak to jste se pěkně sešli:)) já mám doma berana, ale jinak bratránek je 11.11. a synovec je 12.11. a já jsem furt říkala, že neznám nikoho kdo je stejně jako já, že jsou všichni jen okolo, a tak mi tady písala jedna holčina, že je taky 18.11. ale 1978 a největší prča byla s mojí kámoškou co žije v Belgii, když mi přála k třicetinám a rozčilovala se, že si nikdy nemůže zapamatovat kdy přesně, že ví že je to kolem 17 listopadu, tak ať jí to ještě jednou napíšu, že její manžel má narozky 18.11. tak jsem se zasmála a psala, že stačí si to pamatovat podle něj....a ona je ještě k tomu beran, takže to máme přesně naruby:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka