Ahojky

12.03.2009

,omlouvam se ale posledni dny nemam vubec cas lezt na net,je to nejak moc.
U me nic noveho,ovulka asi opravdu nebude http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=4/userid=65547,ale nevadi.jsem se s tim smirila a o to vic se nemuzu dockat k novy dr,jsem zvedava co se mnou udela ;)
Holky ja zas po par tydnech vlezla na vahu :\/: za 5 mesicu 5 kg nahore :§) ,se zblaznim
Myslite ze to muze byt kvuli tomu ze 5 mesicu jsem dostavala Agolutin a ted jeste clostik,ze z tech hormonu?jim totuz furt stejne a zacina me byt vsecko malickaty?mate to taky nektera?

Katulísku,tak mě dej tak 3 kilečka nechceš?Mě by neuškodily :) S ovu je mě líto,že není,ale nová Dr to vyřeší neboj pár měsíců to budeš asi na práškách,ale mimi za to stojí :ww: :one: :||):

Ahojky! :)
Ovulka fakt nebyla zatim... ty hormony muzou trochu zvysit chut k jidlu - spis ten Duphaston (Agolutin), ale je to jen dobre kocko :) Ono se s malo procenty tuku tezko taky otehotni, holky krev a mliko jsou nejzdravejsi a i vypadaji spokojeneji, prostě správný maminy :) tak si to tělo nech hezky na mimi připravit :)
Dr. ti pomoct může ale taky to není hned, par měsíců to asi bude o Clostíku a Duphastonu, navstevach na foliky, kamaradka co k ni chodi otehotnela takhle taky ale az za rok kdy uz se chystala na IVF, tak abys nebyla samym nadšením zklamaná, může to trvat.. ale udělá se jistě maximum.

In reply to by Katulis

Byla jsem u ni ve středu a pořád se usmívala, měla taky radost že nevidí hematom, já ji snad budu muset přinýst nějakou flašu, ona mě na sonu vždycky hladí nohu a směje se na miminko co dělá zrovna :) ted byla unešena ze stehenních kostí, nevím proč mi je furt ukazovala :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dostala jsem doporuceni od Kasikusky,jdu k jeji dr,pi Subrtova
S tim pribiranim fakt nevim,je to des
To je dobre ze jsi spokojena s dr,to je dulezity,tak snad za chvili budou //

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky