25.týden

12.09.2007

Tak mi to začlo. Mám klasickou těhotenskou žravou! Pořád něco musím chroupat a navíc jsem dostala šílenou chut na cigaretku. Abych si nezapálila tak mám v puse furt lízátko. No to budu za chvíli koule. Včera na mě děti škemrali abych je vzala s sebou k doktorovi na ultrazvuk mimíska, ve finále jsme šla celá rodina a tak ho poprvé viděli všichni. Chudák doktor, ale bral to se smíchem,že mám doma pěkný nedočkavce. Mě pak všichni tři přišli takový nějaký divný,večer mě nenechali nic dělat, holka odpo. dokonce vytřela. Asi je tam budu brát pokaždé.

Jsem ve 12tt.a žravou mám už pěkně dlouho je to někdy až nechutné co do sebe naláduji.Saldké,slané,kyselé,ale ted jsem měla kvuli toho zažívaci problémy tak se musím trochu krotit.Teda já jak já,ale fazolka by pořád jedla a mlsala chichichi

Jsem v 10. tt a mám neuvěřitelnou žravou.. a na sladkýýýýý, za chvíli budu jak almara :-D ale miminko to chce, tak mu nemůžu nedopřát :-D

In reply to by Martii

Jo to já říkám furt, žemimísek...ovšem teď jsem se prokecla, že ještě nemá chuťové buňky a tak mi doma nechtějí věřit, že mimísek měl chuť na kinder vajíčko a podobně...:-)))

Asi je zaskočilo to miminko, protože teď už musí být vidět nádherně!! To je dobře, že jsou na tebe hodní!!! :-)))) Já žravou zatím moc nemám, jen sem tam mě honí mlsná a mám chuť na sladký...ale takovýhle chutě jsem mívala vždy, jen teď jsou větší...:-))

to máš dobrý že se takhle starají:)))jo žravou jsem taky měla ale poslední dobou zase naopak .))nemusím moc jíst.)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka