Srpňátka a záříjňátka 2009

12.03.2009

Ahojky těhulky, jakpak se máte? Jak se vám těhulí? Doufám, že je vše v pohodě. Jaké už máte za sebou vyšetření? A co vás čeká v nejbližších dnech? A jak se těšíte? Už máte nějaké věci pro mimísky?
Já mám za sebou odběr na vrozené vady a už jen čekám na výsledky, tak věřím, že bude vše ok. Jinak na oslavu ukončení prvního trimestru jsem mimískovi objednala dupačky a mikinku,ale jinak zatím radši nic ještě nenakupujeme, protože stále nevíme jestli čekáme holčičku nebo chlapečka. No ale už se nemůžu dočkat, až budu moct vyrazit na velký nákupy. No a co vy?

Ahoj,tak já se taky přidávám mezi ten srpen - termín mám 25.8., teď jsme s mimi v 16+3. Na gyndě jsem si koupila nějaký těhotenský balíček, takže těch velkých UZ mě čeká minimálně ještě 4 (v tom balíčku je toho opravdu hodně). Jinak interna, odběry krve na cukrovku .... :? Jinak pro mimi zatím nic nemáme, teda pár krabic oblečení po dětech od sestry na půdě, postýlku ve sklepě, ale s manželem jsem zatím nic nekupovali. Zdá se nám to ještě brzy. Zítra se půjdu podívat pro nějaký obleček na moje pomalu vykukující bříško :///: Mám doma dvě halenky, ale zatím mi do nich bříško nevyrostlo. Ale už se těším :\x: Páček

Ahojky, já jsem dnes v 13+1tt a mám za sebou screeningový test na vývojové vady ve 12tt, který dopadl dobře a navíc víme že čekáme kloučka. Z oblečení mám bodíčka a jedny dupačky, ale do modra jsem ještě nic nekoupila, ale brzy vyrazím. Jinak chodíme každý víkend plavat abych měla taky nějaký pohyb a navíc je mi ve vodě hrozně fajn. Taky jsem pořád hrozně unavená, ale už to začíná být lepší, na váze jsem ještě nepřibrala ale bříško už mi vykukuje.
Tak krásné těhulkování všem

Achoojky já jsem 13+2 a včera jsme byly na scrinningu vše dopadlo dobře a Dr. nám dokonce řekl že na 99% čekáme chlapečka za odměnu jseme mu koupili krásné modré dupačky a čepičku, ale pokaždý, když jdeme do obchodu tak tomu našemu prckovi něco koupíme, ono toho pak je moc a uteče to moc rychle raději mám všechno dopředu chichi:)a taky plno věcí má teta vaničku atd. takže tohle máme vyřešený. A copak byste si víc přáli chlapečka nebo holčičku??Mě to bylo jedno hlavně že je mimišek zdravý že jo:)

In reply to by Piškot

Jéééé, já vám tak závidím, že už víte co budete mít. Já tak nějak cítím, že to bude chlapeček a jednou mi to řekla i kartářka, že moje první dítko bude kluk, ale právě proto jsem moc zvědavá. Jinak je mi jedno co to bude, souhlasím s tím, že hlavní je, aby byl mimísek zdravej

In reply to by dani-ssimo

No to je jasný:)3ak to taky budeš brzo vědět nebuj a jaký máte jména??Včera jsem to koumala na netu dovečera a jména pro chlapečky teda nic moc je to samej Jakub a Tomáš ty jména se mi líbí, nevím nakonec se mi zalíbil Davídek nebo Štěpánek co myslíš??Na holčičku jsme měli Karolínk:)

In reply to by Piškot

Tak u nás byly favoriti Matěj a Eliška. Jenže nám došlo, že v blízkým okolí je jich spousta. Pak jsme určili pro holčičku Anička a to už se asi nezmění. Pro chlapečka jsme chtěli Štěpán, ale kamarád mi to tak zošklivil, že jsme se rozhodli pro jméno Matyáš. Takže Anička nebo Matyáš. Každopádně na matrice a možná i v knihovně mají chytrou knížku, kde je seznam schválených jmen a jejich odvozenin. určitě si vybereš

Ahojky,já jsem ve 14 tt :) a mám za sebou testy na vrozené vady,základní odběry na krevní skupinu,HIV,žloutenku atd.,několik UTZ.Minulý týden mi dr.bral ještě jaterní testy kvůli nevolnosti :sick: .A 25.3. jdeme na triple test.Jinak si těhulkování max.užívám :!k: .My jsme mimouškovi :cc): koupili první dvě bodýčka hned jak jsme se dozvěděli,že je genetika v pořádku :\x: .Všem krásné těhulkování :s:

Ahojky,tak já zítra začínám 16týden.Krev mi brali už dvakrát.V 11 a ted v 15 týdnu.A výsledky budou porovnávat.První odběr jsem měla v pořádku a v úterý si mám volat na výsledky druhého odběru.Jsem z toho docela vystrašená.Taky už mám za sebou jeden test na cukrovku.Máme ji v rodině,tak na ni pujdu ještě jednou.Holky taky vám přijde,že to strašně letí?Nedávno jsem si dělala testíky a ted už mi roste pěkně pupík.Zatím jsem nic nepřibrala,ale jsem silnější,tak si mimčo asi bere zatím ze mne.

Ahoj já jsem v 15+3, takže jsme na tom skoro stejně. :qu:
Včera jsem byla na krvy na ty druhé gen. testy. Výsledek se dozvím až příští čtvrtek to jdu do poradny. Ale nevím jestli mi dude doktor dělat ult. :n:
Poslední jsem měla, když jsem byla 13+2 to byl prcek velký 7,5 cm. :s:
Jo a taky si chcem s přítelem nechat říct co to bude. :q:
Jinak se mám dobře, špatně mi není, takže se můžu cpát jak chci.Ale ted' jsem to trochu omezila protože váha lezla nějak rychle nahoru.
Tak se mějte a zase písni. papa

já jsem dnes 15+1a mám za sebou už i odběry na vrozené vady a taky ultrazvuk a vše bylo v pořádku.Ze začátku jsem měla problémy a špinila jsem a potom dokonce i krvácela byl mi zjištěný hematom :r: Ale teď se to už zlepšilo v pondělí jdu na gyndu kde bude pan doktor kontrolovat mimi a taky ten hematom a snad už to bude v pořádku :) . Zatím ještě nenakupuji,ale těším se jak začnu :qu: T.P. mám 3.9.Mějte se hezky a všechny se držte :) pa

v 15+3 mi budou brat krev na genetiku a mame za sebou utz na konci prvniho trimestru, kde se vse tvari v poradku...mimi ma 6,2cm a pomalicku roste dal...jeste stale si nepripadam nejak tehotne , brisko nemam, ale na druhe strane unava me neopousti :D porad si rikam ze zacnu plavat ale zatim zustava jen u planu, tak uvidim kdy se odhodlam :)
pekne tehulkujte :a:

In reply to by Danzy

jé, to je hezký, já jsem mimi viděla naposledy v 10+0 a dnes jsem už 15+3, takže mě jetě čekají tak 4 týdny než zase drobečka uvidím. Já bych si teda těhotně taky moc nepřipadala nebýt toho, že mi už pěkně roste bříško a jsem hrozně unavená. Celý první trimestr jsem se těšila, až mě přejde ta nesnesitelná únava, ale moc se to nezlepšilo.
Na plavání se chystám teď o víkendu, jenže přítel je nastydlý, tak ještě nevíme jak to dopadne, protože sama jít nechci.

Ahojky..

Je hrozný jak to letí. Před rokem jsem se takhle ptala já :dance:
Užívej těhotenství, strašně to uteče :w: :w: :w:

Krásný těhotenství, přeje loňská srpnová :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka