Špinění skončilo

11.03.2009

Ahoj holky.....Tak hlásím, že špinění skončilo. Trvalo 2 dny. MS má přijít až 19.2.  Strašně ráda bych věřila, že se uhnízďoval mimísek!!! Chci si začít měřit teplotu a od dalšího cyklu si zaznamenávat křivku. Teď jsem se jen tak po 4 dny měřila a měla jsem každý den 36.8...... vím, že se z toho nedá vůbec nic vyčíst- bohužel :-(

ahoj, přeji ti, aby to bylo mimi...já měla před ms taky dva dny špinění..bylo to ve středu a čtvrtek a ms jsem měla dostat o víkendu..a hned v neděli jsem si udělala testík a byla tam..sice se zabarvila až po delší době a byla slaboučká, ale byla tam druhá čárka..jak jsem si dělala testy a zabarvovala se mi jen jedna, tak jsem vždy zklamaně přemýšlela, jaké to bude, až se zabarví ta druhá..a jak to přišlo, tak mi bušilo srdíčko tak, že jsem myslela, že mne z toho trefí..a místo pocitu velké radosti přišel strach, že už je to tady a co vlastně teď bude..ale je to jen chvilkové a pak se začneš těšit..teda já to tak aspoň měla...tak držím pěsti ať to vyjde.

Já bych spíš věřila že to byla ovu, co poslední dobou tady čtu, tak tu mají holky hodně často ovu kolem 20.dc (týden před ms), ačkoliv příznaky jsou dříve, sama jsem to na sobě zjistila :) ale jen dle bt a ovutestů, příznaky jsem měla kolem 14.dc a nešpinila jsem, to jen párkrát vyjímečně za ty leta.. :)
určitě bych ti ale přála to mimi!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka